Brezplačni dogodek - »Digitalni laboratorij: Uporabni recepti za večjo prodajo na spletu«, Maribor

Brezplačni dogodek - »Digitalni laboratorij: Uporabni recepti za večjo prodajo na spletu«, Maribor

28. 01. 2020

Datum: 11. februar 2020, od 8.30 do 13.00 ure

Kraj: City hotel Maribor, Ulica kneza Koclja 22, Maribor

Vabljeni na nov sklop predavanj v okviru Digitalnega marketinga: »Digitalni laboratorij: Uporabni recepti za večjo prodajo na spletu«. Vabijo vas, da se jim pridružite 11. februarja 2020, ob 8.30 uri v Hotelu City Maribor in prisluhnete nasvetom strokovnjakov, ki so pripravljeni z vami deliti svoje znanje o uspehu.

Tokrat bodo z vami:

  • Roman Čretnik, IT Melona, ki vam bo pokazal, kako spremenite suhoparne številke Google Analyticsa in Search Console v uporabne podatke, s čimer boste spoznali navade obiskovalcev vaše spletne strani ali trgovine.
  • Rok Makovec, IT Melona vam bo predstavil, kako z inteligentnim sistemom za organizacijo objav na družbenih omrežjih dosežete svoje potencialne stranke na večih omrežjih hkrati.
  • Tim Zupančič, Zupancic DESIGN vam bo odgovoril na vprašanja, zakaj se lotiti snemanja videa in vam podal praktične nasvete za uspeh na spletu s pomočjo videa.
  • Gaber Marolt, NLP Center vam po povedal, kako lahko pridobite nepovratna sredstva za izdelava vašega spletnega nastopa in digitalnega poslovanja, kaj vse morate izpolnjevati, koliko časa trajajo postopki in koliko vas bo na koncu vse skupaj zares stalo.

Izkoristite brezplačno udeležbo na dogodku in se prijavite na http://it-melona.si/darilo/.

Več o dogodku

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj