Brezplačni dogodek - »Iskanje podjetniških idej med dijaki SEPŠ«, Koper

Brezplačni dogodek - »Iskanje podjetniških idej med dijaki SEPŠ«, Koper

17. 12. 2019

Datum: 18. december 2019, od 11.30 do 13.30 ure

Kraj: Srednja ekonomsko - poslovna šola Koper (učilnica 0.16), Martinčev trg 3, Koper

UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT Slovenija v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji v letih 2018 in 2019 »SIO 2018-2019« organizira brezplačni promocijsko motivacijski dogodek za dijake srednje ekonomsko-poslovne šole Koper ter za inovativne potencialne podjetnike (inovativne posameznike, dijake, študente, pedagoške delavce, raziskovalce), nova in obstoječa podjetja s potencialom hitre rasti »start up«. Na dogodku boste iskali inovativne ideje s poudarkom na ekoloških rešitvah in ekogradnji.

Aleksander Batič vam bo predstavil možnost sonaravnih aktivnosti. Pokazali vam bodo primere dobrih praks ekoloških naselij. Skupaj boste poskušali najti inovativne ideje na področju ekoloških rešitev.

Aleksander Batič je univerzitetni diplomirani ekonomist. 12 let je direktor organizacije civilne družbe INTERSO, Koper. Organizira in vodi izobraževalne delavnice za osnovne in srednje šole ter fakultete na temo podjetništva in trajnostnega razvoja. Je član številnih mednarodnih izobraževalnih in trajnostno-razvojnih združenj. Bil je zadnji podpredsednik državno-zborskega Sveta za varstvo okolja RS, edini iz civilne družbe v zgodovini Sveta. Pred tem je deloval v gospodarstvu kot managerski svetovalec, delal je v športnem marketingu, bil je komercialni direktor oglaševalskega podjetja in svetovalec v informatiki. Kot študent je v Ljubljani samostojno organiziral največje študentske prireditve in prvi v Sloveniji uporabljal telefonski marketing.

Program:

11:30 - 11:45

Predstavitev programa SIO 2018 - 2019 in podpornega podjetniškega okolja UIP Univerzitetnega razvojnega centra in inkubatorja Primorske, Blaž Ćeklić

11:45 - 12:45

Začetna motivacija za večje samozaupanje, iznajdljivost in pogum za sonaravne aktivnosti, Aleksander Batič

12:45 - 13:30

Predstavitev primerov dobrih praks eko vasi s poudarkom na iskanju inovativnih idej za dijake, Aleksander Batič

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite pri Urški Klančar, e-naslov: urska.klancar@uip.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2018-2019.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj