Brezplačni promocijski dogodek v obliki okrogle mize vezan na tematiko »generacijske razlike«, Koper

Brezplačni promocijski dogodek v obliki okrogle mize vezan na tematiko »generacijske razlike«, Koper

26. 11. 2019

Datum: 29. november 2019, od 9. do 12. ure

Kraj: v prostorih Primorske gospodarske zbornice, Ferrarska 2, Koper

Primorska gospodarska zbornica v sodelovanju z Inštitutom za celostni razvoj kadrov HRM PROJECT-Zavod Koper organizira brezplačni promocijski dogodek v obliki okrogle mize vezan na tematiko »generacijske razlike«, katere ključni namen je pridobiti natančnejši vpogled v izzive s katerimi se organizacije srečujejo in odgovoriti na vprašanje, kako zatečeno stanje obrniti sebi v prid in pogumno ustvarjati dodano vrednost v organizacijah s strateškim  razvojem obstoječega kadra. Ob tem se boste prav tako seznanili s storitvami, ki jih aktivno izvaja inštitut. Zakaj ne smete manjkati?

Tukaj so 4 tehtni razlogi za vašo udeležbo: 

  1. Primeri iz prakse, prenos znanja in izkušenj iz različnih dejavnosti.
  2. Srečanje s strokovnjaki in priložnost za izmenjavo izkušenj ter pogovor o izzivih.
  3. Skupinsko obravnavanje in podajanje sodobnih in učinkovitih rešitev za vzpostavljanje in ohranjanje dobrih odnosov med sodelavci.
  4. Priložnost za mreženje in druženje s kolegi, ki se ukvarjajo s podobnimi vprašanji kot vi.

Na tokratni okrogli mizi bodo torej govorili o izzivih, ki se pojavljajo pri vzpostavljanju in vzdrževanju dobrih odnosov v organizacijah, ki so ključni za vzpostavljanje dobre delovne klime v organizacijah. Nič manj pomembna tema bo soočanje z izzivi v organizacijah, ki si želijo pridobiti zavzet in strokoven kader. Predvsem pa delati v skladu z delovnopravno zakonodajo.

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Prijave sprejemajo na e-naslov: info@pgz-slo.si ali po telefonu na številki: (05) 66 258 30, najkasneje do srede 27. 11. 2019.

Dodatne informacije: Dodatne informacije dobite na e-naslovu: info@pgz-slo.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj