Poslovno sodelovanje - borza podjetij

Poslovno sodelovanje - borza podjetij

22. 01. 2010

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

EEN-jan-14

Madžarsko podjetje, specializirano na področju obdelave jekla, ponuja podizvajalska dela in išče distributerje po vsej Evropi.

EEN-jan-15

Avstrijsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo posebnih orodij za avtomobilsko industrijo, strojegradnjo, za tehnične konstrukcije za aeronavtiko in za plovbo, išče distributerje in se zanima za proizvodno sodelovanje.

EEN-jan-16

Madžarsko podjetje, ki se ukvarja s pridelavo koščičastega sadja, oreški, išče trgovske posrednike in ponuja svoje proizvodne storitve.

EEN-jan-17

Madžarsko podjetje, ki deluje na področju distribucije oblačil in oblačilnih dodatkov, išče trgovske posrednike, zanimajo jih tudi skupna vlaganja z evropskimi družbami.

EEN-jan-18

Madžarsko podjetje, ki deluje na področju gozdarstva in lesne industrije ter izdelave naravnega soka išče trgovinske posrednike (distributerje, zastopnik) za razširitev njihovih storitev in izdelkov v Evropi.

EEN-jan-19

Nemško podjetje specializirano v molekulski biološki, kemijski, psihokemijski in mikrobiološki analizi živilskih, semenskih in kozmetično farmacevtskih izdelkov, išče predstavnike, franšizne partnerje ali licenčne imetnike v Evropi.

EEN-jan-20

Madžarsko podjetje specializirano na področju živilske trgovine, ponuja storitve oz. izdelke kot podizvajalec za oskrbo podjetji v Evropi.

EEN-jan-21

Madžarsko podjetje proizvaja opremo za prehrambeno industrijo. Izdelki so narejeni iz nerjavečega jekla, podjetje se nudi kot podizvajalec.

EEN-jan-22

Madžarsko podjetje, specializirano v industriji tehnične montaže, varjenja in vzdrževanja plinovodov ter zagotavljanja servisnih storitev v dejavnosti ponuja svoje storitve kot proizvajalec podjetjem v državah članicah EU, zlasti v Avstriji, Poljski, Nemčiji in Sloveniji.

EEN-jan-23

Madžarsko podjetje, specializirano za veleprodajo izdelkov široke rabe, želi postati podizvajalec za evropska podjetja, kot trgovski zastopnik njihovih izdelkov na Madžarskem in drugje v Evropi. Podjetje išče tudi vlagatelje za zagotavljanje stabilne finančne osnove za svoje poslovanje.

EEN-jan-24

Dansko podjetje, specializirano v industriji orodij in kalupov išče trgovske posrednike ali podjetja, ki izvajajo rezanje ali prebijanje.

EEN-jan-25

Češko podjetje, ki prodaja rezervne dele za traktorje, tovornjake in avtomobile išče zastopnika.

EEN-jan-26

Estonsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo, predelavo in prodajo zelenjave in zelenjavnih izdelkov išče trgovske posrednike in podizvajalce. Zanima jih tudi vzajemna proizvodnja, možna je potencialna prodaja podjetja.

EEN-jan-27

Italijansko podjetje, specializirano za proizvodnjo konzervirane tunine v naravnem in zeliščnem olju išče distributerja oziroma  prodajnega zastopnika.

EEN-jan-28

Italijansko podjetje, specializirano za proizvodnjo tipičnih sladic in ostalih vrst peciva iz Kalabrije išče distributerja, trgovskega zastopnika oziroma posrednika za prodajo njihovih izdelkov.

EEN-jan-29

Italijansko podjetje, specializirano za proizvodnjo ekstra naravnega deviškega olivnega olja visoke kvalitete išče distributerja oziroma posrednika za prodajo njihovih izdelkov.

EEN-jan-30

Italijansko podjetje za pridelavo desertnih vin iz Kalabrije išče trgovinskega posrednika ali distributerja.

EEN-jan-31

Italijansko podjetje specializirano za proizvodnjo izdelkov iz mesa in zelenjave (hladni program) išče podjetje za trgovsko posredovanje ali distribucijo.

EEN-jan-32

Italijansko podjetje specializirano za računalniške storitve, izdelavo programske opreme in spletni dizajn išče podjetje za pomoč pri prodaji in distribuciji izdelkov in storitev.

EEN-jan-33

Italijansko podjetje specializirano za izdelavo aluminijastih oken in vrat išče trgovinskega posrednika ali distributerja.

EEN-jan-34

Italijansko podjetje specializirano za proizvodnjo ekstra deviškega oljčnega olja išče podjetje, ki se ukvarja s trgovsko posredniškimi storitvami (agent, zastopnik, distributer).

EEN-jan-35

Italijansko podjetje specializirano za proizvodnjo in izdelavo lesenih predmetov išče podjetje, ki se ukvarja s trgovsko posredniškimi storitvami (agent, zastopnik, distributer).

EEN-jan-36

Italijansko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo, predelavo in trženjem mleka in mlečnih izdelkov ter živinorejo išče distributerja, trgovskega zastopnika ali posrednika za prodajo njihovih izdelkov.

EEN-jan-37

Italijansko podjetje, ki proizvaja lokalne likerje (amaro liquirizia-limoncello) išče trgovske zastopnike, distributerje oz. posrednike.

EEN-jan-38

Italijansko podjetje specializirano za proizvodnjo tradicionalnih klobas išče trgovske zastopnike, distributerje oz. posrednike.

EEN-jan-39

Poljski proizvajalec in distributer kuhinjskega pohištva nudi trgovsko posredniške storitve in išče trgovske posrednike.

EEN-jan-40

Slovaško trgovsko podjetje, dobavitelj tehnološke opreme in komponent za pripravo vod in kopalnih vod ter  wellness opreme išče distributerje.

EEN-jan-41

Turško podjetje specializirano za leseno pohištvo in vrata išče trgovske posrednike, skupna vlaganja, združitev oz. izmenjavo deležev ter proizvodno sodelovanje. Nudijo podizvajalske storitve v svoji stroki.

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Višnja Živkovič Vulić

Tel: 01 / 589 83 62

E-mail: visnja.vulic@gzs.si

 

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Alenka Prelec

Tel: 01 / 583 08 37

E-mail: een@ozs.si in alenka.prelec@ozs.si

 

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Polona Matekovič

Tel: 05 / 663 77 39

E-mail: polona.matekovic@zrs.upr.si

 

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj