Brezplačna delavnica - »Praktična predstavitev metode EFT«, Kranj

Brezplačna delavnica - »Praktična predstavitev metode EFT«, Kranj

21. 05. 2019

Datum: 28. maj 2019, ob 18. uri

Kraj: Kovačnica, Župančičeva ulica 22, Kranj

Organizator: SPOT Svetovanje Gorenjska, Regionalna razvojna agencija Gorenjske - BSC, d.o.o., Kranj

Metoda EFT (Emotional Freedom Technique) oz. tehnika čustvenega osvobajanja ali tapkanje, je enostavna metoda, pri kateri se s prsti tapkamo po končnih točkah meridianov (točke so na obrazu in telesu) in ob tem govorimo, kako se počutimo. Na tak način se osredotočamo na naše dejansko počutje in ne poskušamo tega prekriti zgolj s pozitivnimi afirmacijami, tapkanje določenih točk pa povzroči, da energija v telesu spet nemoteno steče. In to prinese olajšanje oz. spremeni naš vzorec obnašanja.

Tehnike se hitro naučimo, enostavno jo je uporabljati, primerna je za vsakogar. Uporabimo jo lahko v vsaki situaciji: pri soočanju s stresom, pri telesni bolečini, pri bolečih spominih, pri omejujočih prepričanjih, pri odpravljanju starih vzorcev obnašanja in še in še. Osnovno odkritje EFT-ja namreč je, da vsako neprijetno občutje povzroči motnja v energetskem pretoku telesa. Zato se enak postopek tapkanja uporablja za zelo različne neprijetne občutke.

Predstavitev metode EFT, bo vodila Urša Zakrajšek, ki je izvajalka metode EFT druge stopnje pot predmetniku AAMET.

Udeležba je brezplačna.

Več o dogodku

Prijave: Prijave zbirajo do zapolnitev prostih mest preko Eventbrite.

Dodatne informacije: SPOT svetovanje Gorenjska, BSC, d.o.o., Kranj, GSM: 031 338 270, e-naslov: info@kovacnica.si.

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj