Brezplačni ogled dobre prakse na področju kovinarstva - dveh podjetij v Avstriji WILD Gmbh in BMTS Technology Austria Gmbh (Volkermarkt in St. Michael, Avstrija)

Brezplačni ogled dobre prakse na področju kovinarstva - dveh podjetij v Avstriji WILD Gmbh in BMTS Technology Austria Gmbh (Volkermarkt in St. Michael, Avstrija)

23. 04. 2019

Datum: 9. maj 2019, od 6.50 do 13.00 ure

Kraj: Volkermarkt in St. Michael v Avstriji

Izvajalec dogodka:OOZ - Območno obrtna zbornica Ravne na Koroškem (Judita Škoflek)

Predstavitev brezplačnega dogodka: Ogled dveh podjetji, WILD Gmbh in BMTS Technology Austria GmbH, prvo s sedežem v Völkermarktu in drugo s sedežem v St. Michael v Avstriji. Spoznali boste njihovo delovanje, si ogledali del proizvodnih procesov ter izvedeli kakšni so novi trendi, možnosti, težave in izzivi delovanja znotraj branže kovinske industrije.

Kratka predstavitev podjetij:

  • Podjetje WILD Gmbh razvija in proizvaja optomehatronske sisteme na področju medicinske tehnologije, optičnih tehnologij in industrijske tehnologije. Skupina WILD ima več kot 400 visoko usposobljenih delavcev na štirih lokacijah na Koroškem, na Dunaju in v Trnavi (SK).
  • Podjetje BMTS Technology Austria GmbH je globalno aktivni proizvajalec izpušnih turbopolnilnikov. Razvijajo in izdelujejo izpušne turbopolnilnike za avtomobile in gospodarska vozila. Podjetje teži k najvišji kakovosti in učinkovitosti njihovih inovativnih izdelkov, ter jih nenehno izboljšujejo v smislu dolge življenjske dobe in večje okoljske ozaveščenosti.

Z udeležbo na dogodku boste spoznali:

  • ogled dobre prakse dveh podjetij v Avstriji.

Več o dogodku

Program dogodka:

Odhod avtobusa iz izhodiščnih točk v regiji:

6:50

Radlje ob Dravi

7:10

Dravograd

7:25

Slovenj Gradec

7:40

Ravne na Koroškem

Prihod v Avstrijo ob 8.50.

9:00

predstavitev in ogled podjetja WILD Gmbh

11:30

predstavitev in ogled podjetja BMTS Technology Austria GmbH

13:00

vrnitev v Slovenijo

v nadaljevanju

pogostitev udeležencev in zaključna diskusija

Dogodek je namenjen:

  • potencialnim podjetnikom,
  • delujočim MSP podjetjem, predvsem podjetnikom, ki se ukvarjajo s kovinarstvom.

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Število prijav je omejeno. Obvezna predhodna prijava do ponedeljka, 6. 5. 2019, do 12. ure na e-naslov: judita.skoflek@ozs.si ali po telefonu na številki: (02) 821 73 20. Ob prijavi sporočite tudi kraj vstopa na avtobus in vrsto menija (mesni ali vegetarijanski).

Dodatne informacije: SPOT svetovanje Koroška, Tel: 064 263 784 ali 064 277 968, e-naslov: spot.koroska@gmail.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj