Brezplačno usposabljanje za blagovne manipulante v trgovinski dejavnosti, Ljubljana

Brezplačno usposabljanje za blagovne manipulante v trgovinski dejavnosti, Ljubljana

26. 03. 2019

Datum: 13., 14., 20. in 21. maj 2019

Kraj: v prostorih Doma gospodarstva (dvorana B / 1. nadstropje / parkirišče za obiskovalce: 1. klet), Dimičeva 13, Ljubljana

Vabljeni na brezplačno usposabljanje za blagovne manipulante v trgovinski dejavnosti, ki bo potekalo 13., 14., 20. in 21. maja 2019 v prostorih Doma gospodarstva (dvorana B / 1. nadstropje / parkirišče za obiskovalce: 1. klet), Dimičeva 13, Ljubljana.

Trgovinska zbornica Slovenije v maju 2019 organizira brezplačno usposabljanje, namenjeno blagovnim manipulantom v trgovinski dejavnosti, ki bo izvedeno v 4 terminih ter vključuje vsebine s področij splošnih kompetenc za blagovne manipulante, ravnanja z neživilskimi izdelki, ravnanja z živilskimi izdelki in praktične osnove glede ravnanja s posameznimi blagovnimi skupinami.

Usposabljanje je namenjeno predvsem osebam, ki opravljajo dela blagovnega manipulanta in prodajalca ali pa so iskalci zaposlitve za ta dela v trgovinski dejavnosti. Usposabljanje po programu traja skupaj 24 pedagoških ur v štirih dnevnih terminih. Udeleženci bodo poleg učnih gradiv prejeli tudi priročnik Prenos kompetenc in usposabljanj za blagovne manipulante v trgovinski dejavnosti s prikazom poklicnega in strokovnega izobraževanja v trgovinski dejavnosti.

Program usposabljanja

Predavatelji: ga. Sandra Rebolj, g. Borut Holy, ga. Zvezdana Žurman, g. Dušan Lončar

Kotizacije ni!

Rok za prijavo je 8. 5. 2019.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj