Brezplačni tečaj programiranja - »PYTHON« (osnovni 12 ur), Kočevje

Brezplačni tečaj programiranja - »PYTHON« (osnovni 12 ur), Kočevje

05. 03. 2019

Datum: tečaj bo potekal vsako soboto od 9. marca do 13. aprila 2019, od 11. do 13. ure 

Kraj: Podjetniški inkubator Kočevje

Skozi programski jezik PYTHON se boste najprej naučili "logike" programiranja, spoznali osnovne koncepte, nato pa delali na manjših projektih, da boste znanje utrdili in nadgrajevali v praksi.

Python se danes uporablja pri programiranju umetne inteligence, za programiranje iger, aplikacij, virtualne resničnosti, robotike itd.

Osnovni tečaj obsega 6 srečanj.

Tisti, ki boste uspešno zaključili osnovni tečaj Python, se boste lahko v nadaljevanju vpisali tudi na nadaljevalni tečaj, kjer pa bomo ustvarili že kakšno računalniško igro in izdelali kakšno spletno aplikacijo.

Za udeležbo na tečaju ni potrebno predznanje programiranja, je pa seveda zaželeno, da ste se že srečali z osnovami programiranja (Scratch ipd.).

Jernej Pangeršič je študiral na Fakulteti za računalništvo v Ljubljani, nato pa svoj študij nadaljeval v ZDA. Kot direktor podjetniškega pospeševalnika Katapult je imel priložnost delati z veliko tehnološkimi podjetji, hkrati pa je redno vodil različne delavnice in tečaje. Različne delavnice programiranja izvaja že več kot 5 let.

Udeležba je brezplačna!

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj