Javno povabilo za nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupinsko sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EXPO REAL 2019 v Münchnu (7. - 9. oktober 2019)

Javno povabilo za nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupinsko sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EXPO REAL 2019 v Münchnu (7. - 9. oktober 2019)

26. 02. 2019

Objavljeno: SPIRIT Slovenija, javna agencija, 22. 2. 2019, www.spiritslovenia.si

Predmet javnega razpisa: Predmet javnega povabila je nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov, predstavljenih s strani razvojno-industrijskih podjetij (»industrial developer«), regionalnih razvojnih agencij, inženiring, planerskih in projektantskih podjetij, družb za vodenje in izvedbo projektov ter nepremičninskih agencij, ki se bodo skupaj predstavili na razstavnem prostoru SPIRIT Slovenija na sejmu EXPO REAL 2019 v Mϋnchnu.

Zakaj EXPO REAL?

  • Poteka že od leta 1998,
  • Velja za največji in najodmevnejši investicijsko-nepremičninski sejem na območju Evropske unije,
  • Na 64.000 kvadratnih metrih oz. v šestih sejemskih halah se bo predstavljajo preko 2.000 razstavljavcev,
  • Sejem naj bi obiskalo 42.000 udeležencev iz več kot 75 držav in 1.000 predstavnikov medijev,
  • Tekom sejma se bo odvijal bogat konferenčni program s 500 uglednimi govorci.

SPIRIT Slovenija izbranim prijaviteljem zagotavlja pripravo in izvedbo skupinskega nastopa ter podporo pri predstavitvi na sejmu EXPO REAL 2019 s ciljem doseči uspešno promocijo in trženja investicijskih projektov. SPIRIT Slovenija bo za izbrane prijavitelje zakupila razstavni prostor, zagotovila vpis v katalog in krila stroške ene vstopnice na izbranega prijavitelja. Nosilci izbranih projektov bodo krili del stroškov opreme prostora, stroške izdelave promocijskega gradiva (promocijske brošure in predstavitve projekta) ter stroške lastnega prevoza in nočitev.

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo omogočila predstavitev največ 8 (osmih) tržno najbolj zanimivih projektov za sejem. Nosilcem projektov bo SPIRIT Slovenija zagotovila možnost skupinskega nastopa v okviru mednarodnega investicijsko-nepremičninskega sejma EXPO REAL 2019.

Razpisnik: Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije - SPIRIT Slovenija

Rok: Rok za prijavo je najkasneje do 18. marca 2019, do 13. ure.

Dodatne informacije: Morebitna vprašanja v zvezi z javnim povabilom lahko pošljete do vključno, 15. marca 2019, in sicer po elektronski pošti na naslov: invest@spiritslovenia.si.

Razpisna dokumentacija: Obrazce za prijavo najdete tukaj.

Več: Več o javnem povabilu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj