Brezplačna predstavitev poslovno-sejemskega dogodka LIHGA, Ljubljana

Brezplačna predstavitev poslovno-sejemskega dogodka LIHGA, Ljubljana

05. 02. 2019

Datum: 11. februar 2019, ob 15. uri

Kraj: v prostorih Javne agencije SPIRIT Slovenija, Verovškova ulica 60, Ljubljana

Združenje Slovensko - Lihtenštajnskega prijateljstva in Javna agencija SPIRIT Slovenija vabita na prezentacijo poslovno-sejemskega dogodka LIHGA, ki je letos povabil vsa slovenska podjetja, da se v septembru 2020 predstavijo v Lihtenštajnu. Imamo možnost skupne predstavitve na osrednjem slovenskem paviljonu.

Predstavitev sejma bo potekala v ponedeljek, 11. februarja 2019, ob 15 uri v prostorih Javne agencije SPIRIT Slovenija, Verovškova ulica 60 v Ljubljani.

Za prezentacijo in vsa morebitna vprašanja vam bo na voljo direktor LIHGE, gospod Georges Lüchinger.

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Prijavite se lahko do nedelje, 10. februarja 2019, na e-naslov: info@slo-fl.eu.

***

Vsaki dve leti se namreč v razstavnem centru Schaan, ki leži v samem srcu industrijskega centra Kneževine Lihtenštajn, odvija industrijsko-obrtna in komercialna razstava LIHGA (Liechtensteinische Industrie-,Handels- und Gewerbe-Ausstellung). To je osrednje Lihtenštajnsko industrijsko in trgovsko razstavišče, ki pokriva tudi Švico in velik del Avstrije. Za leto 2020 (v mesecu septembru) načrtujemo, da bi se na njemu Slovenija s svojimi podjetji primerno predstavila. LIHGA je ustanovila največja in najbogatejša Lihtenštajnska občina Schaan in deluje pod pokroviteljstvom princa regenta Aloisa von und zu Liechtenstein in Gospodarske zbornice Liechtenstein.

Več o LIHGI: www.lihga.li

Dodatne informacije: Združenje Slovensko - Lihtenštajnskega prijateljstva, Kontaktni osebi:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj