OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »Odcepljena podjetja na osnovi patentov in inovacij«, Ljubljana

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »Odcepljena podjetja na osnovi patentov in inovacij«, Ljubljana

04. 12. 2018

Datum: 7. december 2018, od 9.45 do 11.15 ure

Kraj: Institut Jožef Stefan (Velika predavalnica IJS), Jamova cesta 39, Ljubljana

V okviru podpornih storitev inovativnega okolja SIO 2018-2019 bodo izvedli delavnico »Odcepljena podjetja na osnovi patentov in inovacij«. Delavnica bo izvedena, kot del dogodka z več delavnicami, združenimi pod okrilje Marie Sklodowska Curie ITN projekta MaMI z naslovom "How to conduct a successful PhD".

Na delavnici bodo v kontekstu možnosti ustanavljanja odcepljenih podjetij predstavljene podporne storitve za raziskovalce, ki načrtujejo zaščito intelektualne lastnine in trženje invencij, ki temeljijo na rezultatih raziskovalno razvojnega dela v javnih raziskovalnih institucijah, potencialno v okviru odcepljenega podjetja.

Dogodek je namenjen mlajšim raziskovalcem in njihovim mentorjem, ki odločilno vplivajo na raziskovalno in potencialno podjetniško pot mladih doktorjev znanosti.

Na dogodku bodo poleg mladih raziskovalcev Instituta Jožef Stefan prisotni nekateri izkušenejši predavatelji in raziskovalci IJS in drugih JRO.

Program dogodka:

9:45 - 10:15

»Odcepljena podjetja na osnovi patentov in inovacij«, mag. Robert Blatnik, Center za prenos tehnologij in inovacij, Institut Jožef Stefan.

10:15 - 11:15

Praktikum: Elevator pitch, mag. Robert Blatnik, Center za prenos tehnologij in inovacij, Institut Jožef Stefan.

Delavnica bo potekala v angleškem jeziku.

Na dogodku bo predaval in vodil praktikum mag. Robert Blatnik, višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami, strokovnjak za odcepljena podjetja, koordinator dogodkov, Certified Licensing Professional - CLP.

Udeležba je brezplačna!

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: robert.blatnik.@ijs.si ali tehnologije@ijs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj