SAVINJSKA REGIJA: Brezplačne delavnice na konferenci Future 4.0, Velenje

SAVINJSKA REGIJA: Brezplačne delavnice na konferenci Future 4.0, Velenje

27. 11. 2018

Datum: 28. november 2018, ob 9. uri

Kraj: Razstavno prodajni salon Gorenje, Velenje

Drugi dan konference Future 4.0, v sredo 28. novembra 2018, se bodo udeleženci lahko udeležili naslednjih delavnic:

  • 1.) GROWTH HACKING - Jure Doler

Jure je navdušenec nad marketingom, tehnologijami, športom, potovanji in še čem. Je nekdanji soustanovitelj in CMO startupa Fieldoo nogometnega omrežja za nogometaše, agente in klube, med drugim je tudi sokreiral celoten brand Dejana Zavca v njegovih šampionskih začetkih.

Danes se kot zunanji sodelavec posveča startup marketingu (digitalni & social media marketing), »growth hackingu«, komuniciranju, distribuciji vsebin, iskanju novih komunikacijskih kanalov ter odkrivanju novih trendov.

Prav tako tudi piše za različne publikacije in bloge. Med drugim tudi za TheNextWeb, enega vodilnih svetovnih tech blogov. O startup marketingu tudi predava oz. organizira delavnice ter nastopa v vlogi mentorja oz. svetovalca zagonskim ter ostalim podjetjem.

Po izobrazbi magister ekonomije, ki je del podiplomskega študija opravil v Barceloni. Prosti čas najraje aktivno preživlja z ženo Lino in sinom Juliem in hčerko Luno. Na Twitterju ga najdete pod @JureDoler, sicer pa več informacij o Juretu oz. njegovem delu najdete na StartupMarketing.si.

  • 2.) FAST PROTOTYPING - Luka Banovič

Luka je fasciniran nad razvojem izdelkom, katere razvija kot biomedicinski inženir. Zaposlen je na inštitutu IRNAS, kjer se ukvarjajo z razvojem naprednih aplikativnih sistemov. Upravlja vse faze življenjskega cikla razvoja izdelka, od konceptualizacija do zaključka, njegov fokus v podjetju pa je na zagotavljanju funkcionalnosti in uporabnosti prototipov.

  • 3.) HOW TO TALK TO CORPORATIONS - Nina Dremelj

Nina je direktorica podjetja AlpVent, katerega krovni fokus je investiranje v potencialna zagonska podjetja. Z več kot 25 leti lastnih podjetniških izkušenj izjemno dobro razume potrebe in pričakovanja podjetnikov, ki iščejo investicijo za svoje podjetje.

  • 4.) INTERNET OF THINGS - Chuck Goldman

Chuck Goldman je vrhunski manager in so-kreator podjetij, ki so vredna milijone, investitor in izvršni direktor za IOT pri Sky Ventures Group. Verjame, da naslednja velika priložnost leži v tehnologiji glasovnih uporabniških vmesnikov ter da bo v bližnji prihodnosti ključna sposobnost podjetij njihova sposobnost grajenja glasovnih zmogljivosti na več platformah, ki bodo vsem uporabnikom omogočale, da bodo glasovno komunicirali s pametnimi telefoni, računalniki, avti in domovi.

Delavnice/workshops bodo potekale na prizorišču konference Future 4.0 v Prodajno razstavnem salonu Gorenja, več informacij o samem dogodku pa najdete na naslednji spletni strani start-up Velenje (https://future40.si/).

Udeležba je brezplačna!

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: ana.anzej@velenje.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj