OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »Samostojno generiranje dobičkonosnih B2B poslov«, Ljubljana

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »Samostojno generiranje dobičkonosnih B2B poslov«, Ljubljana

20. 11. 2018

Datum: 4. december 2018, od 9. do 15. ure

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije (Poslovna oaza / 7. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s partnerji projekta EXPEDIRE (Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija - Avstrija) organizira brezplačno delavnico z naslovom: »Samostojno generiranje dobičkonosnih B2B poslov«, ki bo potekala v torek, 4. decembra 2018, s pričetkom ob 9. uri, v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (Poslovna oaza / 7.nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana.

EXPEDIRE projektna ekipa vas vljudno vabi na drugi del delavnice pod vodstvom Dragana Simeunovića.

Delavnica je logično nadaljevanje delavnice »Uporaba digitalnega marketinga za uspešno mednarodno prodajo« (2. 10. 2018).

Ko se udeleženci dogovorijo za prvi prodajni sestanek z zainteresiranim potencialnim kupcem, se bodo pripravili na uspešno izvedbo le-tega. Na delavnici bodo najprej opredelili pomen osebne prodaje in uporabe prodajnih procesov v domeni B2B ter predstavili razlike med tradicionalno prodajo produkta in prodajo celovite rešitve. Predstavili bodo tudi obstoj različnih nakupno-prodajnih situacij, na katere se je potrebno prilagoditi, pri tem pa upoštevati tudi kulturološke značilnosti posameznega trga. Posebej bodo obravnavali ključne faktorje uspešnosti za povečanje prodaje in njene dobičkonosnosti na mednarodnih trgih.

Delavnica je namenjena izdelavi konkretnih prodajnih orodij, treningu izvedbe prvega prodajnega sestanka in končnimi navodili kako zaključiti posel.

Program delavnice

Udeležba je brezplačna.

Na delavnico se lahko prijavite najkasneje do petka, 30. novembra 2018.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj