KOROŠKA REGIJA: Brezplačni dogodek - »Timsko delo in učinkovito komuniciranje«, Ravne na Koroškem

KOROŠKA REGIJA: Brezplačni dogodek - »Timsko delo in učinkovito komuniciranje«, Ravne na Koroškem

09. 10. 2018

Datum: 11. oktober 2018, od 10.00 do 16.30 ure

Kraj: Območno obrtno-podjetniška zbornica Ravne na Koroškem, Gačnikova pot 3, Ravne na Koroškem

Na delavnici boste spoznali:

  • Vidike teamskega dela in učinkovitega komuniciranja ter vodenja.
  • Svoje vlogo in svoje funkcioniranje v timu skozi pomen zaupanja in nezaupanja v teamu.
  • Naučili se boste komunicirati in teamsko sodelovati in tekmovati, spoznati sebe s perspektive primernosti za sodelovanje in dobivajo feedback o tem, kako ste v komuniciranju uspešni in kako vas vidijo drugi.
  • Skozi interaktivno predavanje in delavnico se boste naučili nekaterih značilnosti komuniciranja, reševanja konfliktov, brainstorminga v skupini in skupinskega razmišljanja, delitve vlog, spoznavanja svojih vlog v skupini in lasten način dela v skupini, postavljanja ciljev v skupini in učinkovitega vodenja.
  • Skozi izkustveno delo v različnih nenavadnih nalogah boste spoznali nove resnice o sebi in način, kako priti do uspeha s skupnimi močmi.

Dr. Matej Tušak: Doktoriral je na temo Razvoj motivacijskega sistema v športu. Zaposlen je na Fakulteti za šport in Filozofski fakulteti kjer predava psihologijo in psihologijo športa. Predava tudi na podiplomskem študiju Medicinske fakultete, na univerzah v Zagrebu, Splitu, Skopju, Mostarju, Trstu in Celovcu. Vodi najrazličnejše delavnice na temo stresa, spoprijemanja s stresom, motivacije, agresivnosti, osebnostne rasti, teamskega dela, učinkovite komunikacije in mnogih drugih psiholoških fenomenov. Je avtor različnih knjig in preko 300ih znanstvenih člankov, v katerih teoretična znanja združuje s praktičnimi izkušnjami. Najpomembnejše njegove knjige so Psihologija športa, Strategije motiviranja v športu, Psihologija ekipnih športov, Trener, JAZ - Športnik, Človeški viri v SV idr.

Več o dogodku

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijava: Obvezna je predhodna prijava na spletni strani: www.1ka.si/a/183808. Število je mest je omejeno.

Dodatne informacije: OOZ Ravne na Koroškem, Kontaktna oseba: Judita Škoflek, Tel: (02) 82 17 320, e-naslov: judita.skoflek@ozs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj