OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačno 3 dnevno usposabljanje - »Učinkovita pogajanja«, Ljubljana

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačno 3 dnevno usposabljanje - »Učinkovita pogajanja«, Ljubljana

25. 09. 2018

Datum:

  • 28. september 2018 od 9. do 13. ure
  • 5. oktober 2018 od 9. do 13. ure
  • 12. oktober 2018 od 9. do 13. ure

Kraj: Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (velika dvorana), Celovška cesta 71, Ljubljana

SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije organizira brezplačno usposabljanje z naslovom ”UČINKOVITA POGAJANJA”. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Pogajamo se ves čas, vsak dan (24/7), ne samo na delovnem mestu, temveč v vsaki situaciji, s katero se srečujemo - s svojim šefom ali zaposlenimi, s strankami ali sodelavci v trženju, s svojim zakoncem ali s svojimi otroci, tudi z izvajalcem, ki pride v naš dom, opravi delo (kdaj tudi ne) in zaračuna več od pričakovanega. Vsi ti odnosi zahtevajo stalna pogajanja in bolj kot smo vešči pogajanj, večkrat dosežemo svoje.

Pogajanja so vsa sporočila, v katerih poskušamo doseči odobritev, privolitev ali ukrepanje nekoga drugega. Večina ljudi pogosto razmišlja o pogajanjih v poslovnem kontekstu ali v povezavi z večjimi nakupi, kot so dom ali avto. Toda verjetno bomo porabili več energije v kratkih, enominutnih pogajanjih kot so: "Oče, ali si lahko izposodim avto?" ali "Draga, lahko preklopiš kanal nazaj na nogomet?"

Vsebine treninga so usmerjena v področje trženja, a veljajo za vse situacije v naših življenjih. Vrednost znanj in pridobljenih kompetenc se lahko merijo v štiri, pet, šest in več mestnih številkah ali v boljših odnosih z drugimi.

Dobrodošli v pogajanjih - načinu, kako priti do ciljev v življenju.

Glavni namen programa je doseči dvig pogajalskih kapacitet v smeri uspešnega zaključevanja in doseganja ciljev pogajanj.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna!

Prijava: Prijavite se preko spletne prijavnice.

Dodatne informacije: Mateja Loparnik Učakar, podjetniška svetovalka SPOT, Tel: (01) 58 30 570, e-naslov: mateja.loparnik@ozs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj