OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačni seminar - »Poslovanje v JV Aziji: Vstop na najbolj dinamične trge sveta iz držav ASEAN in priložnosti za slovenska podjetja na teh trgih«, Ljubljana

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačni seminar - »Poslovanje v JV Aziji: Vstop na najbolj dinamične trge sveta iz držav ASEAN in priložnosti za slovenska podjetja na teh trgih«, Ljubljana

25. 09. 2018

Datum: 1. oktober 2018, z začetkom ob 9.15 uri

Kraj: Austria Trend Hotel Ljubljana (dvorana Andromeda / 1. nadstropje), Dunajska cesta 154, Ljubljana

SPIRIT Slovenija, javna agencija organizira brezplačni seminar z naslovom: »Poslovanje v JV Aziji: Vstop na najbolj dinamične trge sveta iz držav ASEAN in priložnosti za slovenska podjetja na teh trgih«.

Seminar bo potekal v ponedeljek, 1. oktobra 2018, z začetkom ob 9.15 uri, v Austria Trend Hotelu Ljubljana (dvorana Andromeda / 1. nadstropje), Dunajska cesta 154, Ljubljana.

Udeležba na seminarju je brezplačna.

Glavni namen seminarja je zagotoviti slovenskim podjetjem praktične informacije o vstopu, izvozu in poslovanju ne le v ASEAN  regiji, ampak v celotni JV Aziji, vključno z informacijami o gospodarstvih, dinamiki in trendih/ aktualnih gospodarskih razmerah na teh trgih, o spodbudah, ki jih zagotavljajo posamezne države evropskim  podjetjem, o poslovnih priložnostih za podjetja za prodajo in izvoz na te trge ter največje ovire, na katere naletijo podjetja pri izvozu in poslovanju v JV Aziji in njihove najpogostejše napake, itd..

Program seminarja (delovni jezik seminarja je angleški).

Udeleženci seminarja se bodo lahko osebno srečali s predavateljem dr. Denkom ali strokovnjakom g. Allesom, Sanet Thailand Ltd., saj bodo po zaključku seminarja organizirane vnaprej dogovorjene individualne konzultacije (opcijsko, po 20 min), namenjene vprašanjem / problematiki slovenskih podjetij. Oba strokovnjaka imata bogate izkušnje, znanje in prakso s poslovanjem na različnih azijskih trgih.

Prijave: Vsa zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da potrdite svojo udeležbo na seminarju preko elektronske prijavnice najkasneje do 27. septembra 2018. Prosimo, da v elektronski prijavnici posebej navedete, ali se želite srečati z enim od strokovnjakov Sanet Thailand Ltd..

Po uspešno opravljeni prijavi boste prejeli potrditev na vaš elektronski naslov.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javne agencija, Kontaktna oseba: Mojca Bec Inkret, Tel: (01) 5309 811, e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj