KIKoff: Spletna vs. fizična prodaja z Zlata Ptička & Malinca.si, Kamnik

KIKoff: Spletna vs. fizična prodaja z Zlata Ptička & Malinca.si, Kamnik

20. 02. 2018

Datum: 27. februar 2018, od 19.00 do 20.30 ure

Kraj: KIKštarter, Fužine 9, Kamnik

Živimo v času digitalizacije, kjer se vse seli na splet. Pravijo, da če te ni na spletu, te ni. Pa je temu res tako? Na trgu obstaja še vedno veliko uspešnih trgovin, ki  dajejo poudarek na fizično lokacijo in prodajo.

Z vami bosta ustanoviteljici uspešnih trgovin z zdravo prehrano Zlata Ptička in Malinca.si. Prva daje poudarek fizični prodaji, druga pa se fokusira na splet, zato bo debata zelo poučna.

Predstavili bodo vse vidike, prednosti in slabosti obeh tipov prodaj. Izvedeli boste ali bo v prihodnje res vse na spletu?

Zlata ptička

Je priljubljena trgovina v Kamnik, z zdravo, v večini lokalno pridelano hrano, naravno kozmetiko ter izvirnimi “trendy” izdelki butičnih, slovenskih ustvarjalcev.

V Zlati ptički podpirajo zdrav način življenja, z zagotovilom visoke kakovosti zdravih, v večini lokalnih, naravnih in okolju prijaznih izdelkov. V trgovinici skoraj vse izdelke lahko poskusite, dobite nasvet, kako izdelek pripraviti in postreči ter zagotovilo kakovosti in verodostojno informacijo. Ponujajo  le izdelke, ki izpolnjujejo njihove standarde in gredo skozi strog izbirni postopek. Ob prijetnem ambientu pa se bo za dobro počutje vsakega obiskovalca trudi tudi osebje z dobro voljo, krepitvijo medsebojnega zaupanja ter ohranjanjem pristnih, pozitivnih odnosov s kmeti, dobavitelji in kupci.

Malinca

Je zaščitena blagovna znamka pod katero se prodaja več kot 200 različnih izdelkov. Hkrati pa je tudi spletna trgovina z zdravo prehrano in izdelki za zdrav življenjski slog in portal, ki obiskovalcem nudi vse na enem mestu.

Ekipo Malince sestavlja 5 deklet. Na trgu so prisotni od sredine leta 2013 na slovenskem trgu in od leta 2014 na hrvaškem. Letos marca se širijo na nemški trg in v drogerije DM po Sloveniji, ter trgovsko verigo Lidl. Med največje dosežke, poleg zadovoljnih strank, štejejo še dvakratno uvrstitev v finale za Mladega podjetnika leta in dvakratno zmago na Spletnem trgovcu leta v Sloveniji.

Njihovo poslanstvo je izobraževanje in osveščanje ljudi o zdravem načinu življenja preko zdrave prehrane, zdravih receptov, športa, ekologije in hkrati izpolnjevanje želja strank.

Dogodek je brezplačen.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj