Deset talentov sejma MOS

Deset talentov sejma MOS

12. 09. 2017

Vir in informacije: Delo (priloga), 9. 9. 2017, www.delo.si

Da na mladih svet stoji, se zavedajo tudi v družbi Celjski sejem, ki v sklopu letošnjega jubilejnega 50. sejma MOS že sedmič zapored organizira natečaj MOSovi podjetni talenti. Najboljših deset start-up projektov se bo predstavilo med 12. in 17. septembrom v Celju.

Zanimiva ideja, po navadi zaradi lastne potrebe ali opažanja, da bi koristila drugim, dovolj vztrajnosti, ko prvi utrinek in grobe skice za nov izdelek ali storitev s številnimi poskusi in nenehnim zboljševanjem postopoma dobivajo uporabno vrednost, ob tem pa tudi že urjenje v podjetnosti, da se tržna niša čim prej izpolni ter da se vloženo znanje, denar in veliko truda poplačajo. Te lastnosti običajno ženejo mlade ali tudi že bolj izkušene posameznike in skupine, da se namesto brezciljnega jadikovanja - neredko pa tudi ob siceršnjih študijskih ali drugih delovnih obveznostih - lotijo nečesa novega.

Deseterico takšnih start-up podjetnikov, ki so se prijavili na 7. natečaj MOSovi podjetni talenti, je izbrala strokovna komisija in jim tako omogočila brezplačno predstavitev na letošnjem 50. sejmu MOS.

Predstavitve podjetnikov

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj