10. Slovenski forum inovacij, Šempeter pri Gorici

10. Slovenski forum inovacij, Šempeter pri Gorici

10. 11. 2015

Datum: 17. in 18. november 2015

Kraj: Športni center HIT, Šempeter pri Gorici

Letošnji 10.  Slovenski forum inovacij bo potekal 17. in 18. novembra v Športnem centru HIT v Šempetru pri Gorici.

Ob 10-letnici Slovenskega foruma inovacij spreminjamo koncept dogodka, ki je prerasel namen splošnega osveščanja slovenske javnosti o pomenu inovativnosti. V letošnjem letu dogodek postaja mednarodna prireditev z vključevanjem javnosti iz srednje in JV Evrope. Povezuje se z Coinvest Venture Days, globalnim dogodkom za prebojna tehnološka podjetja in pametni kapital, ki se ga udeležuje preko 100 mednarodnih investitorjev za hitro rast poslovanja, od mednarodnih poslovnih angelov, pospeševalnikov, družb tveganega kapitala in korporativnih investitorjev.

Vizija agencije SPIRIT Slovenija je, da dogodek postane ena od pomembnejših inovacijsko-investicijskih prireditev v tem delu Evrope, s tem pa prispeva k vzpostavljanju poslovnih vezi med slovenskim in tujim inovativnim potencialom.

Na dogodku bo na ogled 45 najboljših inovacij, in sicer 33 inovativnih proizvodov in 12 inovativnih storitev.

Slovenski forum inovacij (SFI) vsako leto obišče 2.000 podjetnikov, razvojnikov, raziskovalcev, inovatorjev, managerjev, predstavnikov podpornih institucij, novinarjev in tistih, ki se spogledujejo s podjetniško potjo. Ena izmed ključnih prednosti sodelovanja na dogodku je pridobivanje poslovnih stikov in mreženje.

Prijave: Omogočen bo PROST VSTOP za vse obiskovalce. Na dogodek se lahko prijavite tukaj.

Pridružite se Slovenskemu forumu inovacij tudi z všečkom na Facebooku. Povabite prijatelje! Če tvitate: @forum inovacij

Dodatne informacije: e-naslov: sfi@spiritslovenia.si

Fotogalerija 9. Slovenskega foruma inovacij:

Organizator Slovenskega foruma inovacij je SPIRIT Slovenija, javna agencija s finančno podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Izvajalec dogodka je Center odličnosti COBIK v sodelovanju s Coinvestom, Internet Weekom, Hekovnikom in mednarodnimi partnerji iz Izraela, Avstrije, Slovaške, Turčije in Velike Britanije.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj