PM4Real: Profiles orodja za učinkovitejše vodenje projektov

PM4Real: Profiles orodja za učinkovitejše vodenje projektov

01. 02. 2024

v prostorih Unija Računovodska hiša d.d., Tržaška cesta 515, Brezovica pri Ljubljani

Datum: 1. februar 2024, od 17.00 do 19.00 ure

Kako so projektnim vodjem lahko v pomoč Profiles orodja pri motivaciji, coachanju, reševanju konfliktov ter povečanju uspešnosti projektov?

Vabljeni na ekskluziven dogodek PM4Real, ki bo potekal v četrtek, 1. februarja 2024, ob 17.00 uri v prostorih Unija Računovodska hiša d.d., Tržaška cesta 515, Brezovica pri Ljubljani.

Posebna gostja bo Zvezdana Lubej, country manager Profiles International za Adriatic regijo in coachinja karizmatičnega in trajnostnega voditeljstva. Z vami bo delila svoje znanje in izkušnje o tem, kako s Profiles orodji bolje upravljati sebe in zgraditi učinkovit projektni tim.

Dobri odnosi in visoka motivacija projektne ekipe je nekaj kar si želi vsak projektni vodja. V praksi se za formiranje, razvoj in vodenje »top performing« teamov uporabljajo specifična orodja. Prav ta orodja boste v kontekstu projektnega vodenja spoznali na februarskem dogodku PM4Real.

Z njimi boste lahko prepoznali lastne potenciale in potenciale članov tima ter jih sistematično razvijali. Informacije, ki jih pridobimo nam pomagajo, da lažje razumemo, zaradi česar nastajajo konflikti, zakaj ne dosegamo planirane kakovosti ali zamujamo z roki.

Profiles orodja nam zagotavljajo vpogled v to, kako posamezniki delujejo, obvladujejo stres in komunicirajo z drugimi, ter pomagajo vodjem projektov učinkoviteje krmariti v timski dinamiki. Uporabljamo jih tudi za izboljšanje vodstvenih kompetenc, ki so ključne za uspešno vodenje projektov.

Vabijo vas, da izkoristite to priložnost in spoznate napredno prakso, ki se uporablja v 122 državah sveta, s katero boste bistveno lažje, hitreje in učinkoviteje vodili in motivirali projektne time ter dosegali želene rezultate. Vidimo se na dogodku!

Pridružite se združenju PMI Slovenija za raziskovanje, vprašanja, razpravo ter mreženje!

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj