Dan za krepitev usposobljenosti socialnih partnerjev SUSODCO

Dan za krepitev usposobljenosti socialnih partnerjev SUSODCO

09. 12. 2020 - 16. 12. 2020

na spletu

Datum:

  • 9. in 16. december 2020
  • april 2021
  • junij 2021
  • september 2021

GSZ Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala vas vabi na prvi virtualni Dan za krepitev usposobljenosti socialnih partnerjev SUSODCO, katerega namen je opremiti partnerje za socialni dialog s ključnimi sposobnostmi za podporo industrijskim odnosom v srednji in jugovzhodni Evropi.

To je prvi od štirih dogodkov za krepitev usposobljenosti socialnih partnerjev v tej EU regiji, ki bo izveden v okviru projekta SuSodCo. Namenjen je izboljšanju strateškega načrtovanja in komunikacijskih spretnosti nacionalnih  socialnih partnerjev, ki izvajajo socialni dialog na ravni gradbenih dejavnosti v Bolgariji, Grčiji, na Hrvaškem, Cipru, Madžarskem in v Sloveniji.

Vsi štirje dogodki SUSODCO dogodki za krepitev usposobljenosti socialnih partnerjev so razdeljeni na dve seji: seminarji in delavnice. Na seminarjih bodo sodelovali ugledni strokovnjaki, ki bodo z nami delili in osvetlili trende evropskega socialnega dialoga in najboljše prakse ter nam pomagali pri izboljšanju komunikacijskih in digitalnih spretnosti. Delavnice bodo udeležence združile v interaktivnih sejah (virtualnih ali v živo), igrah vlog in privlačnih scenarijih za usvajanje znanja.

Teme načrtovanih dogodkov za krepitev zmogljivosti so naslednje:

  • 9. in 16. december 2020 - virtualno: Najnovejši trendi in prihodnost socialnega dialoga. Vključevanje večletnega programa socialnega dialoga na nacionalni ravni.
  • april 2021: Pomen komunikacijske strategije za učinkovito izvajanje socialnega dialoga in usvajanje komunikacijskih spretnosti.
  • junij 2021: Digitalizacija gospodarstva in navezava na socialni dialog ter pridobivanje digitalnih spretnosti.
  • september 2021: Usmerjeno usvajanje komunikacijskih spretnosti in zapolnjevanje vrzeli v spretnostih socialnih partnerjev.

Vsi dogodki za krepitev usposobljenosti socialnih partnerjev so brezplačni in so namenjeni sindikatom, organizacijam delodajalcev in drugim partnerjem v socialnem dialogu na nacionalni, regionalni in evropski ravni.

Dogodki so primerni tako za izvršne direktorje, strokovnjake v kadrovski službi, pravnike, člane pogajalskih skupin kot tudi strokovnjake, ki se ukvarjajo z industrijskimi odnosi v gradbenem sektorju.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj