Brezplačni tečaj poslovne nemščine

Brezplačni tečaj poslovne nemščine

14. 01. 2020 - 28. 02. 2020

Območna obrtno-podjetniška zbornica Logatec (predavalnica v pritličju), Tržaška c. 11, Logatec

Datum: od 14. januarja 2020 dalje (13 srečanj po 3 šolske ure), torki in četrtki ob 17. uri

V poslovnem svetu je zaradi internacionalizacije in konkurenčnosti pomembno znanje tujih jezikov, poznavanja običajev, navad, tradicije in vrednot drugih držav. Nemčija je največja in najpomembnejša zunanjetrgovinska partnerica Slovenije, nemščina pa kot eden največjih svetovnih jezikov odpira številna vrata. Jezikovna znanja in kulturne kompetence vam bodo pri poslovanju z nemškimi partnerji vedno prišle prav - bodisi pri obisku sejma, pri pogajanjih ali dnevni komunikaciji z vašimi partnerji.

Iz vsebine usposabljanja: Po meri sestavljen program bo pokrival naslednje teme: osebna predstavitev, predstavitev podjetja in različnih dejavnosti, področje prodaje in marketinga, vodenje sestankov, pisanje poslovnih elektronskih sporočil, veščine pogajanj, izražanje mnenj in reševanje izzivov.

Izvajalec-predavatelj: izkušen jezikovni trener iz jezikovnega centra Bilingua

Več

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Prijavite se lahko preko spletne prijavnice.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije pokličite na 051 417 778 ali pišite na e-naslov: anja.zagar@ozs.si.

Usposabljanje je financirano s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, SPOT regije.



Nazaj