Brezplačni spletni seminar - »S Facebook oglaševanjem do pospeševanja prodaje in novih strank«

Brezplačni spletni seminar - »S Facebook oglaševanjem do pospeševanja prodaje in novih strank«

16. 12. 2022

na spletu

Datum: 16. december 2022, od 11.00 do 14.00 ure

V današnjem svetu je za vsa podjetja prisotnost na socialnih medijih obvezna, na to računajo tako vaše obstoječe kot bodoče stranke. Facebook je največji socialni medij, na katerem vsak dan komunicira skoraj 2 milijardi uporabnikov. S poznavanjem algoritma lahko mala ali velika podjetja pridejo v stik z bodočimi strankami ter z njimi vzpostavijo dolgotrajen poslovni odnos.

V mladem podjetniku so zato v okviru projekta MP SIO za vas pripravili delavnico v obliki spletnega seminarja, v katerem vam bo predaval Facebook ekspert Marko Sekulić.

Cilj praktično zastavljenega spletnega seminarja je, da po koncu vsak udeleženec razume, kako lahko uporabi Facebook platformo za doseganje svojih potencialnih kupcev in kako pristopiti k postavljanju prve kampanje, kar se da efektivno. Facebook je največji socialni medij, na katerem vsak dan komunicira skoraj 2 milijardi uporabnikov. S poznavanjem algoritma lahko mala ali velika podjetja pridejo v stik z bodočimi strankami ter z njimi vzpostavijo dolgotrajen poslovni odnos.

Velik poudarek na seminarju bo tudi na prodajnih lijakih in kakšne so najboljše prakse za B2C in B2B podjetja glede na to kakšno storitev ali produkt nudijo. Seminar je namenjen vsem, ki imate že uveljavljeno podjetje ali pa želite razviti idejo v dejanski produkt s pomočjo Facebook platforme.

Osredotočili se boste predvsem na praktične vidike Facebook oglaševanja, predavatelj ima namreč izredno bogate izkušnje s tega področja, predvsem pri delu s strankami iz tujine. Marko se je namreč specializiral za ameriški trg in prodajo fizičnih produktov s pomočjo oglasov na Facebook, Instagram, Pinterest in Snapchat platformah.

Imate vprašanja za predavatelja? Pošljite jih na info@mladipodjetnik.si, da jih bodo lahko umestili v program.

Seminar je namenjen vsem obstoječim mladim podjetjem oziroma startupom.

Predavatelj

Že tekom gimnazijskega šolanja se je v Ljubljani rojen Marko Sekulić začel zanimati za možnosti zaslužka preko spleta. Prvi podvig je bila arbitraža med Amazon in Ebay platformo, kjer je izkoristil razlike v cenah produktov in Američanom prodajal vse vrste produktov za majhne marže.

Hitro je ugotovil, da ima prodaja na t.i. Marketplace-ih svoje prednosti in slabosti, zato se je kmalu usmeril v lansiranje svojih lastnih online trgovin. Ker pa so za prodajo potrebni obiskovalci, se je začel spogledovati s plačljivim oglaševanjem preko Facebook platforme.

Z nabiranjem izkušenj je začel nuditi tudi drugim trgovinam vodenje oglaševalskih kampanj. Sčasoma se je specializiral za ameriški trg in prodajo fizičnih produktov s pomočjo oglasov na Facebook, Instagram, Pinterest in Snapchat platformah, kjer je različnim spletnim trgovinam pomagal generirati skupno že več kot 2,5 milijona prometa.

Poznamo ga tudi kot marljivega člana MP huba., kjer kolegom coworkerjem vsakodnevno deli neprecenljive nasvete s področja Facebook oglaševanja.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj