Brezplačni Evropski dnevi raziskav in inovacij

Brezplačni Evropski dnevi raziskav in inovacij

28. 09. 2022 - 29. 09. 2022

na spletu

Datum: 28. in 29. september 2022

Evropske dneve raziskav in inovacij, ki bodo letos potekali preko spleta 28. in 29. septembra 2022, organizira Evropska komisija. Dnevi so namenjeni oblikovalcem politik, raziskovalcem, podjetnikom in državljanom, da razpravljajo in oblikujejo prihodnost raziskav in inovacij v Evropi in zunaj nje.

Letošnji Evropski dnevi raziskav in inovacij ponujajo priložnost za razpravo in oblikovanje novih rešitev za krepitev odpornosti Evrope in njene strateške avtonomije. Pridružite se nam pri razpravi o tem, kako raziskave in inovacije dosegajo prednostne naloge Evropske komisije, kakšna bo nova evropska inovacijska agenda, evropsko leto mladih, bogastvo evropske kulturne ustvarjalnosti, misije Obzorja Evropa in mnoge druge teme.

Po izkušnji uspešne lanskoletne spletne izpeljave in odmevnosti dogodka bo tudi letošnji dogodek spet popolnoma digitalen, s čimer bo omogočeno sodelovanje vsem od kjerkoli.

Več svežih informacij je dostopnih na Twitterju @EUScienceInnov (lahko se tudi pridružite pogovoru na #RiDaysEU) in na spletni strani dogodka.



Nazaj