Brezplačna spletna delavnica - »Transformacija vrednosti produktov in storitev«

Brezplačna spletna delavnica - »Transformacija vrednosti produktov in storitev«

25. 05. 2021

na spletu preko aplikacije ZOOM

Datum: 25. maj 2021, ob 11.30 uri

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi, da se nam pridružite na 2. izmed 12 brezplačnih spletnih delavnic: »Transformacija vrednosti produktov in storitev«.

Vizija osnovne vrednosti produktov in storitev je realen odsev potreb kupcev. Edinstveno vrednost pogojuje unikaten odziv podjetja na ozaveščenost in pričakovanja kupcev. Trajnostno edinstveno vrednost produktov in storitev pa podjetje doseže, ko uravnoteži ambicijo pričakovanega zaslužka z učinki, ki jih ima produkt ali storitev na ljudi, okolje in ekonomsko skupnost.

Ali že gradite trajnostno edinstveno vrednost lastnih produktov in storitev ali še ne?

Če je to še vedno dilema, potem se nam pridružite na odkritem pogovoru na 2. v seriji 12 delavnic, ki bo 25. maja 2021, ob 11.30 uri na spletni platformi ZOOM.

Govorili bomo o:

  • viziji, mejnikih in sestavinah v procesu graditve trajnostne edinstvene vrednosti produktov in storitev,
  • transformaciji vrednosti vaših produktov znotraj poslovnega modela.

Program 2. delavnice

11.30 - 12.00 - V prvem delu delavnice bo z nami dr. Aleš Ugovšek, ki bo poglobil pomen inovativnosti in tehnololoških rešitev v procesu razvoja vrednosti končnih produktov in storitev.

12.00 - 12.30 - V drugem delu pa bomo z dr. Gregorjem Radonjičem opredelili pomen poznavanja celotnega življenjskega cikla produkta/storitev in vplive oz. posledice, ki jih ima na okolje in družbo.

12.30 - 13.00 - Odgovori na vprašanja 

Prijave: Elektronsko prijavnico najdete tukaj.



Nazaj