Nove tehnologije za predelavo kritičnih surovin (CRM) iz odpadne električne in elektronske opreme (OEEO, e-odpadkov)

Nove tehnologije za predelavo kritičnih surovin (CRM) iz odpadne električne in elektronske opreme (OEEO, e-odpadkov)

16. 04. 2024

Datum: 7. maj 2024, med 9.00 in 13.00 uro

Kraj: na spletu preko platforme B2Match

V imenu slovenskih partnerjev konzorcija WEEE-NET9, Zavoda za gradbeništvo Slovenije (ZAG), Ekosij d.o.o. in Gorenje d.o.o., vljudno vabljeni na brezplačni tehnični seminar z naslovom: »Nove tehnologije za predelavo kritičnih surovin (CRM) iz odpadne električne in elektronske opreme (OEEO, e-odpadkov)«, ki bo potekal 7. maja 2024, na B2Match platformi.

Program

Spletni seminar je priložnost za organizacije, kot so zbiralci, proizvajalci in izvajalci recikliranja iz vrednostne verige odpadne električne in elektronske opreme (OEEO),  da se seznanijo z novimi tehnologijami za predelavo kritičnih surovin (CRM) iz OEEO (e-odpadkov), kot so plošče s tiskanim vezjem in mobilni telefoni. Hkrati bodo udeleženci spoznali identificirane izzive zajemanja OEEO tokov in vidikov trga, politik in krožnega gospodarstva kritičnih surovin z možnostjo oblikovanja vrednostne verige in prenosa novih tehnologij.

Več o projektu: weee-net.eu.

Seminar bo potekal v angleškem jeziku, z možnostjo prevoda v slovenski jezik z uporabo brezplačnega, spletnega brskalnika Google Chrome (priloženo navodilo za uporabo).

Prijavite se lahko preko spletne povezave do 3. maja 2024https://recycling-of-electronics-by-weee.b2match.io/ (pod oznako ‘register’).

Za dodatne informacije so vam na voljo:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj