Kako rastemo skozi izzive in preizkušnje, Ljubljana

Kako rastemo skozi izzive in preizkušnje, Ljubljana

16. 04. 2024

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 8. maj 2024, ob 18.00 uri

  • Se kdaj počutiš, kot da te izzivi preplavljajo in ne veš, kako naprej?
  • Iščeš načine, kako se soočiti z izgorelostjo in tesnobo, ne da bi se moral_a odpovedati stvarem, ki jih imaš rad_a?
  • Razmišljaš, kako najti boljšo verzije sebe in svoj notranji mir?

Kraj: ABC HUB, Latinski trg 6, Ljubljana

Potem je čas za srečanje, ki bo morda malo pretreslo tvoj pogled na svet, a na koncu dneva pustilo nasmeh na obrazu.

Kako biti okej, ko nič ni v redu ni samo predavanje, ampak tudi izkušnja, ki jo bo delila Vida Igličar, znana umetniška direktorica in ilustratorka ter avtorica knjižnih uspešnic Vse je v redu in 100 dni za boljšo mene.

Vida je bila tam, kjer si morda tudi ti - občutek, da vse plava stran, da je tesnoba edini zvesti spremljevalec. A našla je način, kako se iz te točke premakniti naprej, kako iz tesnobe ustvariti mir in iz izgorelosti motivacijo. In prav o tem bo govorila na našem dogodku!

Pridruži se 8. maja 2024, ob 18.00 uri na naslovu: ABC HUB, Latinski trg 6, Ljubljana.

Kako mi lahko dogodek koristi?

Razumevanje in negovanje našega duševnega zdravja je ključnega pomena za doseganje polnega potenciala v življenju. Zdravo duševno stanje ne le da omogoča smiselno in ustvarjalno življenje, ampak tudi spodbuja sposobnost sprejemanja sebe in svojih čustev ter pozitivno prispeva k skupnosti. To je temelj za gradnjo kakovostne prihodnosti za vsakega od nas.

Vsakodnevni izzivi, stres in tesnoba so del našega življenja, vendar je pomembno prepoznati, kdaj ti občutki postanejo preobremenjujoči. Kako prepoznamo, da smo presegli svoje meje? Kakšni so znaki, da ne obvladujemo več svojih čustev?

Na dogodku boš prejel_a dragocene vpoglede in praktične nasvete od nekoga, ki je te izzive doživel na lastni koži. Preko delitve osebne izkušnje boš spoznal_a strategije in tehnike za obvladovanje stresa in tesnobe, kar ti bo pomagalo graditi odpornost in izboljšati svoje duševno zdravje.

Pričakuješ torej lahko:

  • predstavitev življenjske zgodbe naše predavateljice,
  • konkretne nasvete kako se spopadati s tesnobnimi občutki in stresom,
  • možnost postavljanja neposrednih vprašanj,
  • neformalno druženje in pogostitev po koncu dogodka.

Kdo je predavateljica, Vida Igličar?

Vida Igličar je umetniška direktorica in ilustratorka, ki v knjigi “Vse je v redu” razkriva izkušnje z izgorelostjo, tesnobo in izzivi, ponujajoč vpogled v svojo pot do osebne rasti. Umetnost za njo predstavlja način razumevanja sebe in sveta. 

Knjiga, ki združuje praktične nasvete in osebne vpoglede, spodbuja k introspekciji in iskanju boljšega jaz. Z odprtostjo o lastnih bojih, ki Vidi služijo kot navdih, dokazuje, da je mogoče najti harmonijo in smisel tudi v najtežjih trenutkih. Njen pristop k življenju poudarja iskrenost do sebe kot ključ do preobrazbe in duševnega zdravja.

Spremljaš jo lahko na podcastu Vse je v redu, ali na njenem instagram profilu.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj