Podjetniški zajtrk z mreženjem - »Predstavitev portala e-Davki«, Celje

Podjetniški zajtrk z mreženjem - »Predstavitev portala e-Davki«, Celje

26. 03. 2024

1 1
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 4. april 2024, ob 9.00 uri

Kraj: sedež SPOT svetovanje Savinjska, OOZ Celje, Cesta na Ostrožno 4, Celje

SPOT svetovanje Savinjska - OOZ Celje vas vabi na brezplačen Podjetniški zajtrk z mreženjem - »Predstavitev portala e-Davki«, ki bo potekal v četrtek, 4. aprila 2024, ob 9.00 uri, v dvorani OOZ Celje, Cesta na Ostrožno 4, Celje.

Tematika zajtrka je predstavitev informacijskega sistema Finančne uprave RS (FURS), ki se uporablja za elektronsko poslovanje s finančno upravo.

Portal e-Davki omogoča udobno, preprosto in varno oddajanje davčnih obrazcev ter prejemanje dokumentov, ki jih vroča FURS (eVročanje). Prav tako omogoča še številne druge eStoritve kot so vpogled v uradne evidence in registre FURS, informatizirano izmenjavo podatkov z drugimi udeleženci (G2G) in urejanje pooblastil.

Mobilna aplikacija e-Davki je namenjena fizičnim osebam. Ponuja številne funkcionalnosti poslovanja s FURS. Poleg obrazcev, kontaktov in splošnih informacij, ponuja tudi personalizirani koledarček, preko katerega prejemate obvestila o svojih konkretnih obveznostih in pravicah (npr. obvestilo o izteku roka plačila določenega davka). Prav tako aplikacija omogoča delo v imenu drugih zavezancev. Tako lahko zakoniti zastopnik poslovnega subjekta in pooblaščenec, v imenu zastopanega, vlagata in prejemata dokumente ter pregledujeta podatke.

Izvajalci: predstavniki Finančnega urada Celje

Celoten dogodek bo trajal 2 uri in bo priložnost za izmenjavo mnenj in mreženje.

Udeležba je brezplačna.

Prijave sprejemajo do srede, 3. 4. 2024, do 12.00 ure.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj