Gradnja osebne blagovne znamke z Anjo Korenč, Kranj

Gradnja osebne blagovne znamke z Anjo Korenč, Kranj

05. 03. 2024

Datum: 9. april 2024, od 17.00 do 20.00 ure

Kraj: Kovačnica - podjetniški inkubator Kranj, Poštna ulica 4, Kranj

Delavnica, na kateri boste spoznali zakaj in kako zgraditi trdno osebno blagovno znamko.

Osebno blagovno znamko lahko brez težav postavimo ob bok drugim neosebnim blagovnim znamkam. Ali z drugimi besedami povedano, tudi pri grajenju osebne blagovne znamke veljajo podobna pravila, le da se pri sledenju teh lahko nekoliko bolj zabavamo, predvsem pa zasledujemo svoje osebne vrednote.

Na delavnici boste tako poleg spoznavanja pomembnih pojmov, ki se dotikajo blagovnih znamk, spoznali tudi, zakaj je v današnjem svetu pomembno zgraditi trdno osebno blagovno znamko, kako nam to lahko pomaga pri grajenju naše kariere, kako se tega lotimo in zakaj tega ne smemo enačiti z influenserstvom, ali pač :)

Delavnica je namenjena vsakemu posamezniku, ki si želi zgraditi svojo osebno blagovno znamko.

Kdo bo z vami delil modrost?

Anja Korenč je art direktorica na marketinški agenciji Bold Group. Zadnjih 10 let je fokusirano gradila na specializiranosti v oblikovanje brandinga in embalaže. Svoje znanje in izkušnje o znamčenju in embalaži večkrat deli na raznih predavanjih, bodisi študentom, na delavnicah raznih slovenskih inkubatorjev ter tehnoloških parkov ali pa na konferencah oz. kakšnih drugih dogodkih. V preteklosti je so-ustanovila in ustanovila dve prehrambeni blagovni znamki: večkrat nagrajeno blagovno znamko I Like Tofu, ki je bila prisotna na večih trgih, in z value propositionom precej drugačno Bitchy Club. Danes aktivno sodeluje z različnimi velikimi in manjšimi naročniki ter zanje snuje kakovostne in trdne oblikovalske rešitve. Njeno delo lahko vidimo na raznoraznih trgovskih policah in v različnih drugih medijih.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj