Katarina Pivko

SPOT Svetovanje Osrednjeslovenska

Katarina Pivko, podjetniška mentorica

 

Tel: 031 586 819

E-naslov: katarina.pivko@lui.uni-lj.si

Uradne ure: od ponedeljka do petka od 9.00 do 15.00 ure po predhodnem dogovoru

Specializirana področja: poleg splošnega mentorstva se lahko name obrnejo tudi tisti, ki delujejo na področju HealthTech-a in DeepTech-a in si želijo začeti svojo zgodbo, jim pa manjka poslovnega know-how. Tukaj lahko pomoč pričakujejo na področju priprave poslovnega načrta, iskanja investicij in prvih strank.

Prav tako lahko specializirano pomoč ponudim na področju človeških virov, saj sem izkušnje nabirala pri največji kadrovski agenciji v Sloveniji.

Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI)

Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI) je eden prvih startup inkubatorjev v Sloveniji in se lahko pohvali z več prepoznavnimi alumniji, kot so: Zemanta, Visionect, OriginTrail, Doctrina, OptiPrint, Mesi in Elaphe.

 

V zadnjih letih se je zahvaljujoč tesnemu sodelovanju s pisarno za prenos znanja in tehnologij ter pomočjo LUI-ja rodilo več pomembnih projektov na področju deep-tech start-upov, kot so: MyCol, ReCatalyst, Spektral, mPOR in DivjaLabs.

 

LUI je postal tudi član zveze vodilnih evropskih podpornikov prebojnih tehnoloških podjetij DeepTech Alliance in bo z vstopom v to mrežo lahko še bolj učinkovito podprl visokotehnološka zagonska podjetja.

 

Poleg splošne podpore nosilcem idej in podjetnikom v fazi razvoja, LUI posameznikom in startupom nudi tudi vertikalno podporo na področju zdravja, urbane mobilnosti, akademskega podjetništva in surovin (s poudarkom na kovinah in mineralih).

 

LUI je skupnost uspešnih startupov in v svoje vrste z veseljem sprejme nove inovativne posameznike in ekipe s potencialnom hitre rasti.