Delavnica v Murski Soboti, 15. do 23. 9. 2015

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z Regionalno razvojno agencijo Mura d.o.o. in Pomursko gospodarsko zbornico vabi na enotedensko izkustveno delavnico reševanja poslovnih in družbenih izzivov konkretnih podjetij.

Lokacija delavnice: Klub PAC - Murska Sobota

Termini:

- 15.9.2015 od 17. do 20. ure

- 16.9.2015 od 9. do 18. ure

- 23.9.2015 od 9. do 18. ure

Udeležba na delavnicah je za mlade brezplačna. Delavnice se lahko udeležite samostojno ali z že oblikovanim timom.

Podrobnejši program delavnice za mlade

V prijavnem obrazcu označite 2-3 izzive, pri katerih bi radi sodelovali.

Več informacij: j{{jwjnmbejnAtqjsjutmpwfojb/tj

Izzivi

Ljudska univerza Murska Sobota

Opis podjetja: Smo javni zavod za permanentno izobraževanje - Ljudska univerza in delujemo na področju razvijanja in izvajanja programov izobraževanja odraslih. Naša osnovna dejavnost je izvajanje programov za vseživljenjsko učenje, predvsem za naročnika Zavod RS za zaposlovanje in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. 

Ob tem imamo glede na potrebe okolja razvit širok spekter lastnih tržnih programov (jezikovni tečaji, tečaji računalništva, tematska predavanja), ter izkušnje z uspešnim izvajanjem nacionalnih in mednarodnih projektov.

Ljudska univerza Murska Sobota ima sedež v centru Murske Sobote, ob tem pa je tudi lastnik stavbe v Tešanovcih, ki je oddaljena 10 km od Murske Sobote in 2 km od Moravskih Toplic. V stavbi so prazni prostori s pripadajočo infrastrukturo (kuhinja, jedilnica, dostop do interneta), okrog stavbe pa tudi precej neizkoriščenih zunanjih površin (travnik, sadovnjak).

Več informacij: www.lums.si

  • Izziv mladim - Ljudska univerza Murska sobota - Poiščite atraktivne vsebine za lokacijo v Tešanovcih.

Kontaktna oseba: Alenka Kučan, 02 536 15 65, bmfolb/lvdboAmvnt/tj

Titera d.o.o.

Opis podjetja: Smo podjetje za razvoj funkcionalnih oblačil za uporabo v različnih okoljih in za različne vsakdanje priložnosti. Proizvajamo tudi funkcionalna oblačila (majice, trenirke, ipd.) za vsakdanjo rabo in širšo potrošnjo iz naravnih surovin (npr. bambus, modal - celulozna vlakna, pridobljena iz bukve, lan). Vsi proizvodi so izdelani v Sloveniji in so iz kvalitetnih materialov (naravni, nestrupeni, dišijo po naravnih materialih ter se jih preprosto vzdržuje- brez likanja). 

Dodana vrednost funkcionalnim majicam so različni simboli, kot so mandale in »glyphsi«, ki s svojim pomenom uporabniku nudijo dodatno funkcijo (kot je ohranjanje energije in zaščita pred energijskim neravnovesjem).

Naloga je poiskati način, KAKO nagovoriti potencialne kupce in jih dopadljivo informirati o kvaliteti njihovih proizvodov z možno izbiro vzorcev in kaj jim pomeni, da je izdelke možno dobiti po meri. Dalje, kako potencialnim kupcem razložiti na razumljiv način o pomenu mandal in simbolov, kako jim to pomaga pri energijskem ravnovesju.

Spletna stran: www.titerad.com

  • Izziv mladim - Titera: Poiščite inovativne pristope k trženju izdelkov »Izdelano v Sloveniji« s poudarkom na komuniciranju s potencialnimi uporabniki. 

Mladim, ki se bodo vključili v ta program izzivov, želimo omogočiti poslovno sodelovanje pri trženju in pri razumevanju KAKO predstaviti funkcionalne izdelke. Izziv je tudi razumevanje in podrobno poznavanje izdelka, da se sploh lahko pristopi k trženju.

Kontaktna oseba: Daniela Zavec Pavlinić, 031 307 728, jogpAujufsbe/dpn

LEK Veterina 

Opis podjetja: V podjetju proizvajamo in prodajamo vitaminsko-mikromineralne predmešanice - premikse, mineralno-vitaminske dodatke - dopolnilne krmne mešanice ter izdelke za izboljšanje zdravja domačih živali. Razvili smo program za proizvodnjo hrane, kozmetike (šampon) in sredstev za ublažitev stresa (za daljša potovanja, povečan hrup, itd.) za domače ljubljenčke. Hrano domačih ljubljenčkov – psov prodajamo pod blagovno znamko DINO, ki pa jo mnogo lastnikov malih živali še ne pozna.

Spletna stran: www.lek-veterina.si;  http://www.moj-dino.si/

  • Izziv mladim - LEK Veterina 1: Poiščite nove načine trženja (tržnih poti) za hrano pod blagovno znamko DINO in šampone. 
  • Izziv mladim - LEK Veterina 2: Za naše sredstvo za ublažitev stresa (Relaxin) za domače ljubljenčke iščemo poslovni model.

Mladim, ki se bodo vključili v ta program, bomo omogočili možnost poslovnega sodelovanja pri trženju tega izdelka.

Kontaktna oseba: Aleš Makovec, 031 592 375, bmft/nblpwfdAmfl.wfufsjob/tj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov