Delavnica v Ajdovščini, 3. do 11. 9. 2015

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z Razvojno agencijo ROD Ajdovščina vabi na enotedensko izkustveno delavnico reševanja poslovnih in družbenih izzivov konkretnih podjetij.

Lokacija delavnice: Mladinski center in hotel Ajdovščina, Cesta IV. Prekomorske 61 A, 5270 Ajdovščina

Termini:

- 3.9.2015 od 17. do 20. ure

- 4.9.2015 od 9. do 18. ure

- 11.9.2015 od 9. do 18. ure

Udeležba na delavnicah je za mlade brezplačna. Delavnice se lahko udeležite samostojno ali z že oblikovanim timom.

Podrobnejši program delavnice za mlade

V prijavnem obrazcu označite 2-3 izzive, pri katerih bi radi sodelovali.

Več informacij: j{{jwjnmbejnAtqjsjutmpwfojb/tj

Izzivi

Pilonova galerija Ajdovščina

Opis podjetja: Pilonova galerija Ajdovščina od leta 1973 skrbi za umetniško zapuščino Vena Pilona. Naše poslanstvo je hranjenje, evidentiranje in promocija kulturne dediščine umetnika. Naša zbirka je razstavljena v galeriji, ki jo letno obišče  5.000 ljudi; več kot 50% obiskovalcev predstavljajo šole; ostalo posamezniki  starejši od 40 let.

 • Izziv mladim - Pilonova galerija Ajdovščina 1 - Dediščino Vena Pilona želimo predstaviti mlajši populaciji (mladi, družine) z novo ponudbo in drugačnimi, sodobnimi načini.

Kontaktna oseba: Tina Ponebšek, Tel: 041 290 782, e-pošta: ujob/qpofctflAwfopqjmpo/dpn

Šapla d.o.o.

Opis podjetja: Šapla d.o.o. je  družinsko podjetje, katero več kot 90% svojih izdelkov izvozi na italijanski trg. Izdelujemo unikatne kontejnerje po naročilu strank,  večinoma za vgrajevanje elektro agregatov , po zahtevah kupcev pa izdelamo tudi druge kontejnerje (ladijski, za mobilne črpalke, sejemski, pisarniški, za smeti,..)

 • Izziv mladim - Šapla d.o.o. 1: Pri vstopu na nemški in avstrijski trg uporabljamo enak model trženja kot na italijanskem, vendar ne dosegamo želenega učinka. Želimo, da mladi poiščejo model trženja – nove pristope na teh dveh trgih.
 • Izziv mladim - Šapla d.o.o. 2: Smo ponudniki unikatnih kontejnerjev, ki so večinoma namenjeni vgradnji elektro agregatov. Iščemo nove možnosti uporabe teh izdelkov na drugih segmentih.

Kontaktna oseba: Sandra Šapla, Tel: (05) 368 02 63, e-pošta: tbqmb/tboesbAhnbjm/dpn- spletna stran: www.container-sapla.si

TU d.o.o.

Opis podjetja: TU d.o.o. - Podjetje deluje kot turistična agencija Kompas Ajdovščina. Naša osnovna dejavnost je prodaja turističnih paketov domačim kupcem. V zadnjem obdobju smo se usmerili na trženje domačih turističnih paketov tujim gostom.

 • Izziv mladim - TU d.o.o. 1: - Želimo razviti nove načine trženja turistične ponudbe tujim gostom (npr. posameznim ciljnim skupinam na kitajskem trgu ali drugih tujih trgih).
 • Izziv mladim - TU d.o.o. 2: Kako privabiti turiste v Vipavsko dolino glede na naravne danosti?

Kontaktna oseba: Tonček Remec, Tel: 051 363 222, e-pošta: jogpAlpnqbt.bkepwtdjob/tj

Koda d.o.o.

Opis podjetja: Koda d.o.o. – Naše podjetje izvaja podjetniško in poslovno svetovanje, ena od dejavnosti pa je tudi zagotavljanje podpore pri pripravi strategij razvoja občin.

 • Izziv mladim - Koda d.o.o. 1: V okviru podjetja smo razvili aplikacijo, ki na podlagi ažurnih demografskih in gospodarskih podatkov, zagotavlja podporo občinam in državi pri pripravi in obravnavi razvojnih strategij.  Razvijamo tudi nadgradnjo te aplikacije z avtomatskim zajemanjem podatkov iz javno dostopnih baz. Od mladih pričakujemo nov poslovni model za trženje tega programa.

Kontakttna oseba: Teo Velikonja, Tel: 040 295 181, e-pošta: ufp/wfmjlpokbAlpeb.twfupwbokf/tj

Štefka Tomažič s.p.

Opis podjetja: Štefka Tomažič s.p.,  izvaja storitve na področju poslovnega svetovanja in računovodstva. Prideluje tudi kmetijske pridelke in ima vzpostavljeno mrežo kmetij zainteresiranih za skupno trženje njihovih izdelkov in pridelkov.

 • Izziv mladim - Štefka Tomažič s.p. - 1: Domače izdelke in pridelke iz Vipavske doline želimo tržiti v Sloveniji in širše. Od mladih pričakujemo poslovni model za trženje teh produktov.

Kontaktna oseba: Štefka Tomažič, Tel: 041 620 390, e-pošta: tufglb/u/vAhnbjm/dpn

Petrič d.o.o.

Opis podjetja: Petrič d.o.o., je srednje veliko podjetje, ki že več desetletij opravlja zaključna dela v gradbeništvu (npr. protihrupne in proti vetrovne ograje, suho montažna gradnja, signalizacija). Razvili so tudi različne inovativne programe za urbana mestna središča.

 • Izzivi mladim - Petrič d.o.o. 1: Razvili smo izdelek sitty količek, več funkcijski sedež za urbana središča, za katerega želimo inovativni poslovni model trženja in člane ekipe, ki bo ta izdelek tržila.

 • Izzivi mladim - Petrič d.o.o. 2: En od naših produktov, ki jih želimo tržiti v večjem obsegu je skupina izdelkov urbana oprema (klopi, koši za smeti, pepelniki…). Iščemo inovativni poslovni model trženja in ponujamo možnost nadaljnjega sodelovanja pri realizaciji.

         

 • Izzivi mladim - Petrič d.o.o. 3: Izdelek akustični Gabioni - inovativne modularne protihrupne zaščitne stene smo razvili skupaj s kreativnim podjetjem. Od mladih želimo poslovni model trženja in jim ponujamo možnost nadaljnjega sodelovanja pri realizaciji.

 • Izzivi mladim - Petrič d.o.o. 4: Razvili smo izdelek Wallrun - zaščitni zid z funkcionalnimi dodatki za estetsko in uporabno urejanje zunanjih površin. Iščemo inovativne pristope trženja teh izdelkov in želimo vzpostaviti sodelovanje z novimi  člane ekipe, ki bo ta izdelek tržila.

Kontaktna oseba: Zmago Petrič, Tel: 041 616 091, e-pošta: {nbhp/qfusjdAqfusjd/tj

Opis podjetja: Pod blagovno znamko Guerila pridelamo vina po bio-dinamičnem postopku. Letno pridelamo 40.000 do 50.000 buteljk. Našim gostom - obiskovalcem ponujamo ogled posestva in degustacijo vin. Razpolagamo z degustacijskim prostorom za manjše skupine (do 30 oseb), v kratkem pa začnemo tudi z širitvijo prostorov.

 • Izzivi mladim - Petrič d.o.o. 5: Od mladih želimo poslovni model za degustacijo vin in trženje vin proizvedenih na podlagi bio-dinamične proizvodnje.

Kontaktna oseba: Zmago Petrič, Tel: 041 616 091, e-pošta: {nbhp/qfusjdAqfusjd/tj

Lokalni Ajdovščina - zavod v ustanavljanju

Opis podjetja: Lokalne Ajdovščina - zavod v ustanavljanju (predviden pričetek dejavnosti v juliju), je spletni lokalni medij ter platforma za objavljanje informacij iz Vipavske doline, hkrati pa služi tudi kot okolje za pridobivanje izkušenj mladih z novinarstvom ter tržno komunikacijo. Lokalne Ajdovščina najdete na naslovu http://www.lokalne-ajdovscina.si/ ter na Facebook profilu Lokalne Ajdovščina, Instagramu, Twitterju ter You tube-u.

 • Izzivi mladim - Lokalni Ajdovščina - zavod v ustanavljanju 1: Prenos informacij v Vipavski dolini je zelo razpršen. Lokalne Ajdovščina povezujejo na eni platformi vso dogajanje v Vipavski dolini, predvsem pa mnogo kolumen, intervjujev, različnih pogledov ter predstavitev uspešnih posameznikov ter podjetij. Želimo dopolniti dejavnost prenosa informacij tudi na dejavnost pridobivanja oglaševalcev za potrebe v lokalnem okolju (npr. za prireditve, lokalna društva, športne klube…).Od mladih pričakujemo poslovni model s katerim bi reševali pričakovanja potencialnih sponzorjev in pripravili inovativne sponzorske pakete, s katerimi bi odgovorili na potrebe lokalnega okolja.

Kontaktna oseba: Matjaž Jazbar, Tel: 041 586 063, e-pošta: nbukb{39289Ahnbjm/dpnjogpAmplbmof.bkepwtdjob/tj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov