Finančni dan - »Viri financiranja za mala in srednje velika podjetja«, Ljubljana

Finančni dan - »Viri financiranja za mala in srednje velika podjetja«, Ljubljana

25. 04. 2014

Datum: 8. maj 2014, ob 10.00 uri

Kraj: v poslovni stavbi Gospodarskega razstavišča (dvorana Urška 1 / 2. nadstropje), Dunajska cesta 18, Ljubljana

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS), v okviru projekta Enterprise Europe Network vas vabi na finančni dan z naslovom - »Viri financiranja za mala in srednje velika podjetja«, ki bo potekal v četrtek, 8. maja 2014, ob 10.00 uri v poslovni stavbi Gospodarskega razstavišča (dvorana Urška 1 / 2. nadstropje), Dunajska cesta 18, v Ljubljani.

Namen dogodka je predstavitev virov financiranja za mala in srednje velika podjetja in možnosti pridobivanja ugodnih kreditov, garancij in zavarovanj za investicije. Na dogodku bodo prisotni najpomembnejši financerji iz Slovenije (Slovenski podjetniški sklad, Eko sklad, Slovenski regionalni sklad, SID Banka, itd.), kjer vam bodo predstavili finančne spodbude za podjetniške projekte.

Dogodek je namenjen malim in srednjim podjetjem, samostojnim podjetnikom, obrtnikom, ki iščejo vire financiranja za materialne investicije (npr. nakup opreme, posodobitev proizvodnih kapacitete obnovo, nakup prostorov, ipd),  nematerialnih investicij (npr prenos tehnologije v obliki patentiranih pravic, licenc, ne-patentiranega  znanja…) in  obratna sredstva (nakup blaga, materiala, promocije, ipd).

Predstavniki financerjev iz Slovenije bodo na voljo tudi za individualno svetovanje za konkretno financiranje podjetniških projektov.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijave: Prosijo vas, da svojo prisotnost potrdite do 6. maja 2014 na e-prijavnici. Število mest je omejeno.

Seminar je ena izmed akcij v okviru projekta Enterprise Europe Network, ki je največja podjetniška podporna mreža v Evropi za podporo podjetništva.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj