Objavljen je nov razpis za nagrado in pridobitev certifikata HORUS 2022

Objavljen je nov razpis za nagrado in pridobitev certifikata HORUS 2022

20. 09. 2022

Vir in informacije: Inštitut za razvoj družbene odgovornosti (IRDO), 5. 9. 2022, www.irdo.si

Inštitut za razvoj družbene odgovornosti (IRDO) je v sodelovanju s podpornimi partnerji objavil 14. razpis za HORUS 2022 - slovensko nagrado za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj.

Letošnja novost je možnost pridobitve certifikata, ki ga podeljuje neodvisna komisija za certificiranje.

Organizatorji k sodelovanju vabijo profitne in neprofitne osebe vseh velikosti, med njimi podjetja, zavode, neprofitne in druge organizacije, lokalne skupnosti, osebe javnega prava, novinarje in posameznike, ki delujejo družbeno odgovorno.

Z nagrado in certifikatom HORUS organizatorji prepoznavajo, strokovno potrjujejo in nagrajujejo celovite pristope pravnih oseb in posameznikov k družbeni odgovornosti in trajnostnemu razvoju.

Prijave zbirajo do 31. oktobra letos, nagrade pa bodo podeljene 9. decembra 2022.

Več o tem

***

Horus je v Sloveniji ena najbolj prepoznavnih strokovnih nagrad na področju družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja, z najdaljšo zgodovino podeljevanja. Od leta 2009 do 2021 se je med imetnike nagrad in priznanj Horus vpisalo že več kot 200 organizacij in posameznikov. Z razpisom želijo prispevati h krepitvi zavedanja o pomenu družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja, spodbuditi organizacije ter posameznike k aktivnemu delovanju na tem področju ter izpostaviti odlične primere iz slovenske prakse.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj