Brezplačni spletni dogodek - »AMULET - 3rd Info Day & Matchmaking«

Brezplačni spletni dogodek - »AMULET - 3rd Info Day & Matchmaking«

31. 05. 2022

Datum: 2. junij 2022, od 10.00 do 12.00 ure

Kraj: na spletu

Informativni in povezovalni dogodek za seznanitev s projektom in razpisom AMULET (The Advanced Materials & Manufacturing United for LightwEighT) za mala in srednje velika podjetja iz avtomobilskega, vesoljskega, aeronavtičnega, energetskega in/ali gradbenega sektorja, ki se ukvarjajo z rešitvami na področju sodobnih lahkih materialov (zlitine lahkih kovin, keramični kompoziti, kompoziti na osnovi polimerov), ki hkrati stremijo k znižanju emisij CO2.

Na razpisu lahko sodelujejo konzorciji 2 do 3 podjetij. Rok za prijavo je 30. junij 2022. Izbrani konzorciji bodo prejeli do 120.000 evrov, pri čemer posamično podjetje lahko prejme do 60.000 evrov, vključno s podporo pri tehničnem razvoju rešitve in vsebinsko podporo na poslovnem področju.

Dogodek bo poleg predstavitve razpisa, kriterijev in prijavnega postopka namenjen tudi navezovanju stikov s preostalimi udeleženci za skupno prijavo na razpis.

Prijava in dodatne informacije: Prijava na dogodek poteka preko registracijske strani, kjer so na voljo tudi dodatne informacije o dogodku in razpisu AMULET 1st Open Call.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj