Javni natečaj za podelitev letnih nagrad delodajalcem za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov za leto 2021

Javni natečaj za podelitev letnih nagrad delodajalcem za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov za leto 2021

17. 05. 2022

Vir in informacije: Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine, 11. 5. 2022, www.gzdbk.si

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Republike Slovenije (MDDSZ) je objavilo Javni natečaj za podelitev letnih nagrad delodajalcem za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov za leto 2021. Prejemniku letne nagrade se bo podelila listina, s katero pridobi pravico do uporabe promocijskega logotipa »INVALIDOM PRIJAZNO PODJETJE«.

Podelitev letnih nagrad delodajalcem za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov naj bi predstavljala dodatno vzpodbudo za vzpostavljanje ravnovesja med tehnološkim razvojem in družbeno odgovornim zaposlovanjem najbolj ranljivih skupin, predvsem invalidov.

Obvestilo o objavi javnega natečaja je objavljeno na spletni strani MDDSZ (o ministrstvu, javne objave) in ZIZRS (aktualno).

Delodajalci, ki zaposlujete invalide, vljudno vabljeni k prijavi oziroma oddaji vloge, najkasneje do 1. julija 2022.

Izvedba javnega natečaja in podelitev nagrad je skladno s posebnim pravilnikom zaupana posebnemu odboru in Združenju izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji (ZIZRS).

Dodatne informacije: Vse dodatne informacije lahko dobite po telefonu na številki: (01) 280 34 50 vsak delavnik med 11. in 14. uro ali na e-naslovu: zizrs@siol.net.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj