Brezplačni startup vikend - »Start-up izziv za 5 EUR«, Kamnik

Brezplačni startup vikend - »Start-up izziv za 5 EUR«, Kamnik

03. 05. 2022

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: od 13. do 15. maja 2022

Kraj: Zadruga KIKštarter, Fužine 134, Kamnik

Zadruga KIKštarter v sodelovanju z Gospodarsko zbornica Slovenije, v okviru projekta SPOT svetovanje in Pospeševalnik KIKštarter d.o.o., organizira brezplačni startup vikend - »Start-up izziv za 5 EUR«.

Dober začetek nove poslovne poti, kaj pravite? Naredite svoj dodatek (gadget) za kuhinjo, kopalnico ali za vaš telefon. Skupaj s partnerji in mentorji bodo poskrbeli, da boste osvojili svet.

Startup vikend je intenzivna 3-dnevna podjetniška delavnica, na kateri boste ob podpori vrhunskih mentorjev pripravili izdelek s stroškom izdelave največ 5 €, ki lahko osvoji svet.

Poleg izdelka, si lahko prislužite tudi 3 mesečno brezplačno uporabo pisarne v KIKštarterju in mentorsko podporo(po meri) možnost podpore podjetniškega pospeševalnika Kikštarter v višini od 5.000 do 30.000 €.

Prijavijo se lahko tako posamezniki kot tudi ekipe. Za sodelovanje ne potrebujete ničesar, le voljo do učenja in uspeha. Tudi če še nimate lastne ideje za izdelek, jo boste oblikovali s pomočjo mentorjev med delavnico. Poleg mentorjev, strokovnjakov za prototipe, 3-d tiskanje in izdelavo izdelkov, vam bo na voljo tudi KIK Lab z delavnico za izdelovanje prototipov.

Izdelke bo na koncu ocenila strokovna komisija in podelila 3 nagrade za najboljše izdelke:

  • 1200 € za 1. mesto,
  • 500 € za 2. mesto,
  • 300 € za 3. mesto.

Program:

  • Startup Weekend v Kikštarterju bo potekal med 13. majem in 15. majem 2022.
  • Pričetek v petek ob 16. uri: uvodni pitchi in brainstorming.
  • Sobota in nedelja: razvoj prototipa ter strokovna predavanja in delavnice.
  • Zaključek v nedeljo ob 20. uri: predstavitev izdelkov in zaključna slovesnost s podelitvijo nagrad.

V okviru predavanj in delavnic boste imeli možnost srečati in sodelovati s podobno mislečimi podjetniki in inovatorji zunaj vaših običajnih družabnih krogov. Podučili se boste o tehniki, prototipih, 3-d tiskanju, izdelavi izdelkov in sodobnih prodajnih kanalih (Facebook, Google Adwords, Ebay, Amazon …), s katerimi lahko pripravljen izdelek razširite po svetu.

Udeležba je brezplačna.

Prijava na dogodek

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj