Brezplačna delavnica - »Urejena poslovna ženska«, Koper

Brezplačna delavnica - »Urejena poslovna ženska«, Koper

12. 04. 2022

Datum: 22. april 2022, od 9.00 do 12.00 ure

Kraj: Prostori Primorske gospodarske zbornice, Ferrarska 2 (Ogrlica), Koper

SPOT Svetovanje Obalno-kraška vabi na brezplačno delavnico, kjer boste katere spoznali osnovna pravila ter drobne trike, kako urediti svoj poslovni izgled.

Sodobna poslovna ženska je ženska, ki si želi biti uspešna na vseh področjih: imeti uspešno zvezo, urejeno in ljubeče družinsko življenje ter se sočasno uresničevati na poslovnem področju. Pri vsem tem pa zagotovo ne želi izgubiti stika s svojo ženstveno platjo in izražati svojo edinstvenost. Urejenost zunanje podobe je lahko pomemben poslovni element našega poslovnega uspeha ter del osebne znamke in del celotne podobe podjetja. Urejenost poslovne ženske je pomembni pokazatelj, da si ženska zna vzeti čas zase in ga pravilno upravljati in koristiti ter da tudi s svojo podobo sporoča vrednote svojega podjetja.

Program:

  • Kako organizirati svojo garderobo in nego kot urejena poslovna ženska.
  • Spoznali boste 5 različnih stilov oblačenja in kako jih prilagoditi svoji poslovni podobi ter specifičnim poslovnim dogodkom (sestanki, konference, slike na spletni strani in socialnih omrežjih).
  • Naučili se boste pravilno, uglajeno in dovršeno izbrati oblačila in dodatke za različne poslovne namene.
  • Praktično bodo prikazane tudi različne kombinacije različnih oblačil in dodatkov, ki jih lahko naredimo z nekaj kosi v svoji omari ter jih lahko nosimo za službo, poslovne sestanke, poslovne dogodke, mreženja, druženja. Naučili se boste, kako si nastaviti idealno mini kapsulno kolekcijo oblačil v svoji omari, ki je posebej pripravljena zato, da bo vsak dan poslovno uspešen, prijeten in ženstven.

Delavnico bo vodila Silvija Černac, predavateljica, samostojna podjetnica, style coachinja in antropologinja.

Delavnica je namenjena podjetnicam (MSP) ter potencialnim podjetnicam, ki si želijo biti organizirane in urejene, razumeti kako se obleči, da bodo izgledale zelo elegantno in poslovno, a še vedno zelo ženstveno, imeti nadzor nad svojim oblačili in jih dobro nositi in koristiti ter spoznati male trike pri oblačenju, ki naredijo oblečeno kombinacijo posebno, uglajeno in dovršeno.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do srede, 20. aprila 2022 oz. do zasedbe prostih mest.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj