Brezplačna delavnica - »Kako z boljšim poznavanjem poslovnih partnerjev in zavarovanjem terjatev preprečiti finančno škodo«, Logatec

Brezplačna delavnica - »Kako z boljšim poznavanjem poslovnih partnerjev in zavarovanjem terjatev preprečiti finančno škodo«, Logatec

08. 03. 2022

Datum: 31. marec 2022, ob 10.00 uri

Kraj: Območna obrtno-podjetniška zbornica Logatec (predavalnica v pritličju), Tržaška cesta 11, Logatec

OOZ Logatec v okviru projekta SPOT svetovanje Osrednjeslovenska vabi na brezplačno delavnico z naslovom: »Kako z boljšim poznavanjem poslovnih partnerjev in zavarovanjem terjatev preprečiti finančno škodo«, ki bo potekala v četrtek, 31. marca 2022, ob 10.00 uri.

Razmere v svetovnem gospodarstvu so trenutno zelo negotove. Priča smo visoki rasti cen in pomanjkanju surovin ter energentov, velikim zamudam v dobaviteljskih verigah in rasti inflacije. Pomoči, ki jih država nudi za prebroditev posledic covid krize, bodo počasi ukinjene. Že tako zaostrene razmere se bodo še poslabšale zaradi ukrajinsko - ruske krize.

Kot posledica se pričakuje upad plačilne discipline oziroma podaljšanje zamud plačil. Obstajajo pa načini, kako se zavarovati pred takšnimi dogodki in učinkovito upravljati tveganja neplačil.

Na delavnici bodo predstavniki Coface PKZ zavarovalnice d.d., ene največjih zavarovalnic na svetu, z več kot 70-letnimi izkušnjami, ki se ukvarja z zavarovanjem terjatev, bonitetnImi poročili podjetij iz celega sveta ter izterjavo dolgov, predstavili načine, kako se zavarovati pred takšnimi dogodki in učinkovito upravljati tveganja neplačil.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko najkasneje do srede, 30. marca 2022.

Dodatne informacije in prijave

Delavnica je sofinancirana s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj