Brezplačni spletni dogodek - »POPRI - kako do zmage?» - pogovor z zmagovalcema Rebeko Udvanc in Ožbejem Golobom

Brezplačni spletni dogodek - »POPRI - kako do zmage?» - pogovor z zmagovalcema Rebeko Udvanc in Ožbejem Golobom

09. 02. 2022

Datum: 9. februar 2022, ob 18.00 uri

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Poznaš uspešno podjetniško zgodbo dijaka ali študenta, ki mu je uspelo uresničiti poslovno idejo?

Z vami bodo delili dve uspešni podjetniški zgodbi, ki sta lahko inspiracija mnogim mladim, ki razmišljate o svoji podjetniški poti in prijavi na tekmovanje Popri.

Pogovarjali se boste z Rebeko Udvanc, ki se je z idejo Medeni dotik Č’bela že v srednji šoli udeležila tekmovanja podjetniških idej Popri in zmagala, drugo mesto pa dosegla na Mednarodnem tekmovanju Genius Olympiad v New Yorku. Z navdušenjem bomo prisluhnili njeni zgodbi od ideje do uresničitve ustanovitve podjetja, spletne trgovine in blagovne znamke Beesmetic.

Ožbej Golob je predstavnik ekipe študentov in mladih do 29. leta, ki so na tekmovanju Popri navdušili z mobilno aplikacijo za iskanje osebnih in izvirnih daril Gift buddy, in dosegli 2. mesto. Ožbej in ekipa so se na tekmovanje Popri prijavili z namenom, da dodatno razvijejo svojo poslovno idejo in pridobijo nove veščine s področja podjetništva. Z vami bo delil izkušnje, ki so jih kot ekipa pridobili tekom razvoja ideje, kako je potekalo delo z mentorji ter ekspertnimi strokovnjaki ter kako ekipa danes nadaljuje svojo poslovno pot.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj