Brezplačna delavnica - »Kako izvesti odlično predstavitev in "pitch" za nagrado ZLATA ŠAPA«, Kočevje

Brezplačna delavnica - »Kako izvesti odlično predstavitev in "pitch" za nagrado ZLATA ŠAPA«, Kočevje

16. 11. 2021

Datum: 25. november 2021, od 16.00 do 19.00 ure

Kraj: Podjetniški inkubator Kočevje

Vsak podjetnik potrebuje dober pitch, s katerim jasno komunicira pravo vrednost njegove obljube o izkušnji. Dober pitch je zmes dobrega oblikovanja in dobrega trženja.

Na zadnji delavnici Inkubatorjevih 4x4 usposabljanj za nagrado ZLATA ŠAPA boste z Niko Močnik pripravili odličen "pitch" za komisijo.

Udeleženci boste že doma po prejetih navodili pripravili svoj govor oz. pitch, nato pa ga boste na delavnici skupaj s predavateljico Niko Močnik še izpilili. V teoretičnem delu dogodka boste spoznali, kako pripraviti dobro vsebino pitcha, seznanili pa se boste tudi s pomenom neverbalne komunikacije pri javnem nastopanju. Največ časa pa bo namenjenega individualni vaji in vaši pripravi na nastop, kjer boste lahko koristili nasvete predavateljice, kako še izboljšati vaš pitch.

Po kratkem odmoru pa bo šlo zares - takrat bo čas za generalko "pitchanja", pred zadnjim nastopom pred komisijo, ki bo na zaključnem dogodku v decembru.

Predavateljica: Delavnico bo vodila Nika Močnik, direktorica podjetja Eventnika, ki zase pravi, da je organizatorka dogodkov, podjetnica, predavateljica in coach za storytelling. Nika je učiteljica po srcu, zato rada predaja svoje znanje in izkušnje naprej. Znanje o pitchanju je pridobila z večletnim delom pri TEDxLjubljana, kjer so veliko poudarka dajali na pripravo govornikov na njihove govore. Več o njej.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj