Odlične priložnosti za posle v tujini

Odlične priložnosti za posle v tujini

05. 10. 2021

Vir in informacije: Delo, 20. 9. 2021, www.delo.si

Želite spoznati nove poslovne partnerje in povečati svoje poslovanje v tujini? To jesen vaš čaka več priložnosti.

SPIRIT Slovenija v sodelovanju s partnerji namreč organizira vrsto dogodkov, na katerih boste imeli priložnost spoznati nove poslovne partnerje, predstaviti svoje projekte ter na konkretnih b2b sestankih sklepati nova poslovna sodelovanja, s katerimi boste svoj posel razširili tudi na tuje trge.

Slovenija na EXPO v Dubaju

Slovenija se na svetovni razstavi EXPO v Dubaju predstavlja z lastnim paviljonom, ki bo gostil tudi bogat poslovni program. Podjetja se lahko udeležite številnih gospodarskih delegacij, v okviru katerih bodo organizirani strokovni forumi in b2b sestanki s potencialnimi tujimi poslovnimi partnerji. Organiziranih bo 11 sektorskih gospodarskih delegacij s področij: podnebje in biodiverziteta, vesolje, tovarne prihodnosti in razvoj materialov, ženske v menedžmentu, digitalizacija in umetna inteligenca, potovanja, povezovanje in mobilnost, trajnostni razvoj, zelene tehnologije in les, zdravje in dobro počutje, prehrana in kmetijstvo ter mladi.

Do 11. 10. 2021 lahko prijavite vašo udeležbo v gospodarski delegaciji na temo Digitalizacije in umetne inteligence.

Digitalno središče Slovenije - Tehnologija za ljudi

SPIRIT Slovenija vabi podjetja, da svoje poslovne ideje predstavite tujim potencialnim partnerjem v Digitalnem središču Slovenije - Tehnologija za ljudi. V Dvorani 1 v BTC Cityju Ljubljana ali virtualno se lahko udeležite številnih gospodarskih delegacij in poslovnih forumov:

  • Avstrija: Poslovni forum: Implementacija ukrepov kibernetske varnosti v podjetjih, 7. 10. 2021
  • Slovaška: Digitalna preobrazba, 16. 11. 2021 (prijave do 2. 11. 2021)
  • Avstrija: Robotika, november/december              
  • Japonska: Družba 5.0, 7. 12. 2021 (prijave do 23. 11. 2021)

Slovenska podjetja, ki želite japonskim podjetjem predstaviti svoje inovativne projekte, ki spadajo v koncepte družba 5.0, mobilnost in logistika, zdravstvo in biotehnologija, zelene tehnologije in krožno gospodarstvo, kmetijstvo in biodiverziteta ter pametna mesta, lahko do 12. 11. 2021 pošljete predstavitve svojih projektov. Trije izbrani projekti bodo predstavljeni na poslovnem forumu Družba 5.0, ki bo v Digitalnem središču Slovenije 7. 12. 2021.

Poslovno mreženje SEE MEET Slovenia 2021

Navezovanje poslovnih kontaktov s tujimi poslovnimi partnerji ponuja tudi Poslovno mreženje SEE Meet Slovenia 2021, kjer se v dveh dneh lahko udeležite do kar 24 vnaprej organiziranih poslovnih sestankov z izbranimi poslovnimi partnerji in tematskih predavanj priznanih strokovnjakov v kovinski industriji in strojegradnji, elektroindustriji ter sektorju informacijske in komunikacijske tehnologije.

Prijave na brezplačni dogodek, ki bo virtualno 20. in 21. 10. 2021, sprejemajo do 15. 10. 2021.

***

Vabljeni tudi k drugim izobraževanjem na temo priprave izvoznega načrtastrateškega vstopa na tuje trge in uporabe digitalnih marketinških orodij pri osvajanju tujih trgov.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj