Brezplačni spletni podjetniški zajtrki - »Zaledje podjetnikom«

Brezplačni spletni podjetniški zajtrki - »Zaledje podjetnikom«

05. 10. 2021

Datum: 

  • 21. oktober 2021, ob 9.00 uri
  • 2. november 2021, ob 9.00 uri
  • 11. november 2021, ob 9.00 uri

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Organizatorji: dogodki so organizirani v okviru projekta "Zaledje podjetnikom".
Partnerji projekta: Cene Štupar - CILJ, Občina Vrhnika, Turistično društvo Blagajana in Dežela zelišč - Margita Vehar s.p.

V septembru se je začel edinstven podjetniški program, ki je namenjen predvsem malim podjetnikom in podjetnicam ter nosilcem dejavnosti, ki tako lahko izkoristite priložnost za pridobitev aktualnega podjetniškega znanja in dvignete svoj posel stopničko višje. Program je za podjetnike brezplačen, saj naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj prek LAS Barje z zaledjem.

PODJETNIŠKI ZAJTRKI - gre za tematska srečanja, na katerih bodo gostili uspešne podjetnike in strokovnjaka s področja podjetništva (trženje, marketing, oglaševanje, prodaja, pravni nasveti, motivacijska za podjetništvo, javno nastopanje…). Druženja so namenjena tudi mreženju, motiviranju prebivalcev za podjetništvo in vključitev v ostali aktivnosti (podjetniško akademijo in mentoriranje).

Projekt je prvenstveno namenjen vzpodbujanju podjetništva v urbanih naseljih LAS (Barje z Zaledjem) prebivalcem v občinah: Brezovica, Borovnica, Dobrova - Polhov Gradec, Horjul, Log - Dragomer in Vrhnika.

Program:

  • četrtek, 21. oktober 2021, ob 9.00 uri: Kako prodajati spremenjenemu kupcu?
  • torek, 2. november 2021, ob 9.00 uri: Rast podjetja in zaposlovanje
  • četrtek, 11. november 2021, ob 9.00 uri: Financiranje in podjetniško podporno okolje

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj