Brezplačni spletni dogodek - »Oblikuj poslovno idejo«

Brezplačni spletni dogodek - »Oblikuj poslovno idejo«

28. 09. 2021

Datum: 30. september 2021, od 18.00 do 20.00 ure

Kraj: na spletu

Poslovna ideja je predpostavka, pogosta mantra med startupi pa je, da predpostavke vodijo do napak, če niso preverjene. Torej - predpostavko je potrebno preveriti. Kako to gre? Kakšni so koraki? Na kaj moram posebej paziti? So se takih korakov poslužili tudi najbolj uspešni startupi? Kako?

Na delavnici Oblikuj poslovno idejo boste skupaj predebatirati ta vprašanja in postavili osnove vaših procesov preverbe predpostavk o trgu in strankah v realnem okolju.

Praktično boste preverili vaše ideje in jih primerjali z začetnimi koraki razvoja znanih podjetij in tako postavili dobro osnovo za vaš nadaljnji razvoj.

Jakob Gajšek je poznavalec startup ekosistema, eden od ustanovnih članov ABC Pospeševalnika in direktor Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja (LUI). Soustvarja slovensko podjetniško okolje, predvsem s pomočjo startupov v najzgodnejših fazah.

Delavnica je namenjena študentom, podjetnim raziskovalcem, pedagoškim delavcem, inovativnim posameznikom, podjetnikom in tistim, ki načrtujete podjetje ali preverjate tržni potencial (svoje) ideje.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj