Brezplačni spletni dogodek - Crowdfounding - »Kako do finančnih sredstev za moj projekt?«

Brezplačni spletni dogodek - Crowdfounding - »Kako do finančnih sredstev za moj projekt?«

31. 08. 2021

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 9. september 2021, ob 16.30 uri

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Imate popolno poslovno idejo ali produkt, a ga ne morete uresničiti, ker nimate dovolj sredstev? Poznate zgodbe, ki so svoj uspeh doživele na svetovnih platformah kot je Kickstarter ali druge?

Pridružite se na predavanju Crowdfunding - »Kako do finančnih sredstev za moj projekt?« in odkrijte, zakaj je množično financiranje v zadnjih letih postalo eno najbolj popularnih načinov za zbiranje sredstev za zagon projektov.

Delavnica je namenjena potencialnim podjetnikom in podjetnikom začetnikom, ki v fazi zagona svojih inovativnih podjetniških projektov iščejo ustrezne finančne vire za njihovo realizacijo. S ciljem izboljšanja kompetenc potencialnih podjetnikov ter malih in srednje velikih podjetij bodo udeležencem približane vsebine s področja množičnega financiranja kot alternativne oblike financiranja podjetniških idej.

Z vami bo Niko Klanšek, Slovenec, ki je na Kickstarterju s svojimi projekti zbral že več kot en milion dolarjev podpore. Kot mentor startup podjetjem večkrat pomaga pri razvoju poslovne strategije, investicijah in marketingu. Med njegovimi mentoriranimi podjetji pa so: 0xcert, Yappr, Makerduino, Origin Trail, Ondu in Sipaboards.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do 7. 9. 2021, do 12.00 ure.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj