Razstava Čar lesa in Dnevi slovenskega lesarstva 2021

Razstava Čar lesa in Dnevi slovenskega lesarstva 2021

04. 06. 2021

Vir in informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, 1. 6. 2021, www.spiritslovenia.si

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj z Direktoratom za lesarstvo na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo med 7. in 16. junijem 2021 organizira Dneve slovenskega lesarstva. Gre za vrsto dogodkov s področja lesno-predelovalne panoge, ki bodo v luči ugodnejše epidemiološke slike letos potekali v živo v Ljubljani. V tem času bo v Cankarjevem domu potekala osrednja promocijska razstava Čar lesa 2021, v sredo, 9. junija 2021, pa bodo na 2. Dnevu slovenskega lesarstva podeljene tudi nacionalne nagrade in priznanja za Lesarski presežek leta 2021.

V sredo, 9. junija 2021, bo potekal osrednji strokovni, nacionalni dogodek slovenske lesne industrije - 2. Dan slovenskega lesarstva, na katerem bodo predstavljeni ključni evropski trendi in izzivi lesne industrije ter evropskega pohištvenega sektorja, skupaj s priložnostmi panoge v okviru zelenega dogovora in načrta za okrevanje in odpornost. Na dogodku bodo podeljene tudi nacionalne nagrade in priznanja za Lesarski presežek leta 2021.

Vse prireditve bodo potekale v živo ob upoštevanju priporočil NIJZ, udeležba je brezplačna, potrebna je predhodna prijava.

Program in prijava

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj