Brezplačni spletni dogodek - »Kako s kvalitetno celostno grafično podobo ustvarimo vtis na potencialne stranke in dvignemo prepoznavnost podjetja?«

Brezplačni spletni dogodek - »Kako s kvalitetno celostno grafično podobo ustvarimo vtis na potencialne stranke in dvignemo prepoznavnost podjetja?«

09. 03. 2021

Datum: 10. marec 2021, od 12.00 do 15.00 ure

Kraj: na spletu

Živimo v času neizprosne konkurence na trgu, kjer razum vse pogosteje zamenjujejo čustva. Razlog za tovrstno potrošniško družbo so podjetja, ki se borijo, da se njihova ponudba (izdelkov in/ali storitev) razlikuje od ostalih. Za štrlenje iz povprečja in s tem za uspeh podjetja pa ni več pomembna le kvaliteta njihove ponudbe, temveč na trgu postaja odločilna vizualna identiteta podjetja.

Tako kot vsak posameznik komunicira z okolico s svojim stilom oblačenja, z obnašanjem in načinom komuniciranja, podobno morate početi tudi podjetja! Ustvariti si morate svojo vizualno podobo, ki bo temeljila na vaših prepričanjih, vrednotah, viziji, poslanstvu in bo izražala vaša stališča.

Namen dogodka je seznaniti podjetja s pomenom njihove vizualne podobe, ki mora temeljiti na prepričanjih, vrednotah, viziji in poslanstvu podjetja ter mora izražati njihova stališča.

Udeleženci bodo prejeli odgovore na sledeča vprašanja:

  • Kaj je vizualna identiteta podjetja?
  • Kateri elementi jo sestavljajo?
  • Vloga in pomen CGP v odnosu do vizualne identitete.
  • Kateri so elementi CGP?
  • Kdo potrebuje CGP?
  • Kako se lotiti izdelave CGP-ja?

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj