Brezplačna spletna delavnica - »Sodobna ženska v sodobni realnosti (ujeta med pričakovanji okolice in lastnimi željami)«

Brezplačna spletna delavnica - »Sodobna ženska v sodobni realnosti (ujeta med pričakovanji okolice in lastnimi željami)«

02. 02. 2021

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 10. marec 2021

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Delavnica je namenjena ženskam, ki so ustanoviteljice, lastnice, zaposlene v podjetju ali pa jih omenjena tematika preprosto zanima in prihajajo iz občin Škofja Loka, Gorenja vas - Poljane, Železniki in Žiri.

Po eni strani je sodobna ženska že tako okupirana z mnogimi pričakovanji, ki jih postavlja okolica in sama sebi, po drugi strani pa po novem 'obložena' še z novim načinom dela (malo od doma, malo v službi, precej nove tehnologije, nejasna ločnica med zasebnim in službenim, skrb za vzgojo in šolanje otrok ...). Še ena stvar, ki je žensko še malo bolj obremenila, kot je bila do sedaj. Morda je glavni problem v tem, da ljudje ob novih izzivih, ki jih dobimo, te samo sprejemamo oz. si nalagamo nova bremena, ne odlagamo pa starih oz. ne naredimo čistke.

Kako torej ločevati med tistim, kar je potrebno, ter balastom sodobnega časa? Kako imeti manj kontrole in več miru? Kako namesto iskanja (svoje?) popolnosti iskati najboljšo različico samega sebe?
Podrobnejši pregled vsebine:

  • Pogled na naš svet, kakršen je bil nekoč in kakšen je danes.
  • Kje so pasti, v katere padam vsak dan? Določanje osebnih kradljivcev časa in energije.
  • Kaj je nujno in pomembno ter kaj resnično potrebno? Izdelava osebnega seznama opravil.
  • Novi izzivi in nujne odpovedi. Določanje osebnih odpovedi.
  • Odločitev za spremembo. Določanje osebne zaveze.
  • Brez podpore se težko lotimo izziva. Določanje osebnega spremljevalca.

Prijava: Prijave sprejemajo do četrtka, 4. marca 2021 oz. do zasedbe prostih mest na Razvojni agenciji Sora na e-naslovu: info@ra-sora.si. Pri prijavi navedite točen naziv in naslov podjetja (če ga imate), ime in priimek, vaš domač naslov ter e-naslov.

Število mest je omejeno.

Dodatne informacije: Dodatne informacije so vam na voljo na e-naslovu: info@ra-sora.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj