POMURSKA REGIJA: Brezplačni dogodek - »Hrana, embalaža, senzorična analiza in dober dizajn«, Moravske Toplice

POMURSKA REGIJA: Brezplačni dogodek - »Hrana, embalaža, senzorična analiza in dober dizajn«, Moravske Toplice

04. 12. 2018

Datum: 6. december 2018, ob 9.30 uri

Kraj: Hotel Livada, Kranjčeva ulica 12, Moravske Toplice

Obravnavane teme:

  • Oblikovanje, dobra zasnova in dober razvoj izdelkov
  • Predstavitev vzorčnih modelov z mnenji
  • Senzorična analiza 101
  • Kako se izvaja senzorična analiza
  • Crowd design platforma - predstavitev platforme in praktične izkušnje

Ciljna skupina: živilsko-predelovalna podjetja, industrijski oblikovalci, senzorični laboratoriji.

Dogodek bo trajal 4 šolske ure.

Predavatelji:

  • Giorgio Gaino - arhitekt in industrijski oblikovalec, profesor na univerzi IUAV di Venezia (ena od prvih arhitekturnih šol v Italiji (ustanovljena leta 1926), "tematska" univerza, ki se v celoti osredotoča na oblikovanje);
  • Lorenzo Secco - arhitekt in industrijski oblikovalec, profesor na univerzi IUAV di Venezia, znanstveni nadzornik FabLaba Treviso, član skupine UNISEF v projektu I-CON Interreg;
  • Tiziano Casanova - strokovno področje človeški viri, vodja senzoričnih analiz evropskega inštituta EUROISA,Treviso, Italija; vodja senzoričnih analiz in posebnih projektov UNIS&F Unindustria Treviso, Pordenone;
  • dr. Petra Medved Djurašinović - vodja področij (kakovost in označevanje živil, razvoj in marketing živil, prehranska politika, inovacije v živilstvu), vodja projekta Zaveza odgovornosti, sekretarka Sekcije proizvajalcev brezalkoholnih in alkoholnih pijač, sekretarka Združenja za prehranska dopolnila, vodenje projektne pisarne GZS-ZKŽP, vodenje 5. fokusnega področja SRIP HRANA;
  • Grega Konkolič - strokovno izobražen s področija ekonomije, izkušeni vodja prireditev, koordinator ter vodilni facilitator na področju oblikovanja, prehrane, prenosa tehnologij itd., in avtor, prokurist (zakoniti zastopnik) ter lastnik številnih blagovnih znamk.

Udeležba je brezplačna!

Prijava: Zaradi omejenega števila mest prosijo za potrditev rezervacije najkasneje do srede, 5. 12. 2018.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: marjetka@p-tech.si, Tel: (02) 5308 232.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2018-2019.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj