Brezplačni posvet - »Dvig kakovosti zaposlitev v turizmu za zagotavljanje 5-zvezdičnih doživetij«, Celje

20. 08. 2019

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 12. september 2019, od 9:30 do 12:30 ure

Kraj: Mednarodni obrtni sejem Celje, Mala kongresna dvorana

Za uresničitev zastavljenih strateških ciljev in vizije slovenskega turizma so zelo pomembni znanje, strokovnost in kakovost storitev.

Vljudno vabljeni na brezplačni posvet, na katerem bodo osrednjo pozornost namenili kadrom v slovenskem turizmu, nadgradnji kompetenc in ustrezni motiviranosti zaposlenih. Na posvetu bodo predstavili različne projekte, ki vplivajo na razvoj kadrov v gostinstvu in turizmu. Podrobneje se boste seznanili z nastajanjem Nacionalne sheme certificiranja podjetij na osnovi upravljanja s kadri.

Na dogodku bodo spregovorili tudi o butičnosti v turizmu in spoznali, kako je z butično ponudbo v Sloveniji, s poudarkom na kakovosti zaposlitev, ki so predpogoj za realizacijo 5-zvedičnih doživetij. Predstavljeni bodo rezultati analize in podane smernice za aktivacijo večje dodane vrednosti v slovenskem turizmu.

Udeležba je brezplačna!

Prijava: Prosijo vas, da udeležbo predhodno potrdite na e-naslov: turizem.mg@gov.si najkasneje do 5.septembra 2019. Udeleženci boste (po vaši pisni potrditvi) prejeli brezplačno vstopnico za obisk Mednarodnega obrtnega sejma Celje, ki jo boste prevzeli na blagajni MOS Celje na dan dogodka.

Vabljeni tudi na razstavni prostor Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, hala L1, 1. nadstropje, vsak dan med 9. in 19. uro.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj